Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERMİLLETVEKİLİ AYDIN 'EVET' İÇİN SAMSAT’TA   
MİLLETVEKİLİ AYDIN 'EVET' İÇİN SAMSAT’TA

AK Parti Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın Türkiye’nin kurallar ülkesi olması için 12 Eylül’de yapılacak referandumda ‘evet’ oyu kullanılması gerektiğini söyledi.

 

 

Samsat ilçesini ziyaret eden Milletvekili Aydın halk ve esnafla bir araya gelerek referandumda 'Evet' denilmesini istediler.

 

 

Türkiye’nin bu güne kadar birçok seçim yaşadığını ve bu referandumun bütün seçimlerden önemli olduğunu belirten Aydın, yaptığı konuşmasında bu referandumda vatandaşların kendi geleceklerini oyladıklarını, hiçbir parti ile ilgisi bulunmadığını belirterek, milletin gerçek manada egemen olması için ‘evet’ oyu kullanmalarını istedi.

 

Milletvekili Aydın şunları söyledi;

 

“Samsatlı vatandaşlarımız bu güne kadar her zaman üstüne düşen görevi layıkıyla yerine getirmiştir. 12 Eylül’de de yüzde 100’e yakın, rekor bir oranla ‘evet’ diyeceklerinden hiç şüphemiz yoktur. Bu referandumun sununda halk gerçek anlamda iktidar olacaktır. Devletin her kurumu kendi işini yapacak, üstüne vazife olmayan işlere karışamayacaktır. Bundan sonra yargımız gerçek anlamda bağımsız olacaktır. İnsanlar devleti yönetirken, devlet adına karar verirken keyfi uygulamalardan uzak duracak ve yanlışı olan her kim olursa hesap verecektir. Bu güne kadar devlet adına milleti ezdiler. Oysa devlet millet için vardır.” dedi.

 

Milletvekili Ahmet Aydın, kullanılacak her oyun değerli olduğunu belirterek mutlaka sandığı gidilmesi ve ‘evet’ yönünde oy kullanması gerektiğini ifade ederek, darbelere son verilmesini gerektiğini sözlerine ekledi.

 

SAMSATLI KADINLAR “EVET” DİYECEK

 

Kadın ve Çocuk Hakları Derneği tarafından organize edilen toplantıda Samsatlı kadınlar 12 Eylül’de yapılacak referandumda ‘evet’ oyu kullanacaklarını açıkladılar.

 

Toplantıya Adıyaman AK Parti Milletvekili Ahmet Aydın, Samsat Belediye Başkan Vekili Yusuf Ertürk, AK Parti İlçe Başkanı Abdulkadir Aslan, Kadın ve Çocuk Hakları Derneği Başkanı Emine Kardeş ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

Toplantının açılış konuşmasını yapan Dernek Başkanı Emine Kardeş, Samsat ilçesinde yaptığı incelemelerde genelde bütün bayanları referandumda ‘evet’ oyu kullandıklarını ancak, çok ciddi anlamda içme suyu sıkıntısı yaşadıklarını belirterek, bunun insan hakları ve yaşama hakkına ters düştüğünü belirtti.

 

Bu nedenle iktidar partisi milletvekili olan Sayın Ahmet Aydın’ı toplantıya davet ederek bayanların isteklerini kendisine aktarmasını sağladıklarını kaydetti.

 

Toplantıda bir konuşma yapan Milletvekili Ahmet Aydın, özellikle kadınların, çocukların, yaşlıların ve özürlü insanların haklarının korunması için yoğun bir çaba harcadıklarını belirterek, 12 Eylül’de oylanacak olan anayasa değişiklik paketinde bu konularda köklü değişiklikler yaptıklarını belirtti.

 

SAMSATLI KADINLAR SU İSTEDİ

 

            Aydın yaptığı konuşmasında Samsat ilçesinde yaşanan içme suyu sıkıntısını bildiklerini, merkezi idareye getirilecek projenin takipçisi olacaklarını söyledi.

 

           Aydın, “Samsat ilçesinde ciddi anlamda içme suyu sıkıntısı var. Bunları gidermek adına her türlü katkıyı sunmaya hazırız. Belediye Başkanı, Milletvekili veya Muhtar her kim olursa olsun, vatandaşa hizmet için seçilir. Vatandaşımıza yardımcı olmak, onlara hizmet etmek bir lütuf değildir. Bu zaten bizim görevimizdir.” şeklinde konuştu.

 

 

            Milletvekili Ahmet Aydın Samsatlı bayanların sağduyulu ve bilinçli bir şekilde ‘evet’ oyu kullanacaklarını belirtmelerinin kendilerini sevindiğini belirterek, bayanlardan çalınmadık kapı bırakmamalarını, parti gözetmeksizin bütün vatandaşların sivil anayasaya ‘evet’ demelerini istedi.

 

           Milletvekili Ahmet Aydın’ın konuşmasını sık sık bölen Samsatlı kadınlar içme suyu sıkıntısı yaşadıklarını, çocuklarının bu nedenle hastalandığını belirterek kendisinin bu konuda kendilerine yardımcı olmalarını istediler.

 

 

           Milletvekili Ahmet Aydın ile sohbet imkânı da bulan Samsatlı kadınlar AK Parti’ye Samsat ilçesinde sürekli çok yüksek oranlarda oy çıktığını belirterek, içme suyu konusunda kendilerine yardımcı olmalarını istediler.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Gönderen Editör, Çarşamba, 01 Eylül 2010 13:46, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri