Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERSAMSAT JANDARMA KOMUTANI EMEKLİ OLDU   
SAMSAT JANDARMA KOMUTANI EMEKLİ OLDU

 

            Samsat İlçe Jandarma Komutanı, J. Kd. Başçavuş Cemrahil Çakmak emekli olarak, Samsat ilçesinden ayrıldı.

 

             Ailesi ile birlikte Samsat ilçesinden ayrılan Çakmak için düzenlenen veda törenine Samsat Kaymakamı Ahmet Dilsiz, İl Genel Meclis Üyesi Osman Deniz, Kamu kurum ve kuruluş amirleri, bazı köy ve mahalle muhtarları ile görev arkadaşları katıldı.

 

            Samsat’ta kısa bir süre görev yapmasına rağmen ilçe halkı ile sıcak bir ortam yaratan Çakmak’ın ayrılışı üzüntüyle karşılandı.

 

            Çakmak yaptığı konuşmasında Samsat ilçesinde asayişin iyi durumda olması ve halkın devlete olan sevgisi neticesinde kısa sürede bir kaynaşmanın sağlandığını ve Samsatlıları çok sevdiğini söyledi.

 

            Çakmak, “Samsat ilçesinde çok güzel günlerimiz oldu. Gerek kamu çalışanları gerekse de vatandaşlarla iyi bir iletişim içerisinde olduk. Bu sıcak dostlukların kurulmasında Sayın Kaymakamımızın payı büyük oldu. Yurdun çeşitli yerlerinde görev yaptıktan sonra Samsat’ta emekli olmak nasipmiş. Milletime ve devletime layıkıyla hizmet etmiş olmanın gururu ve mutluluğu ile emekli olurken, başta komutanlarım olmak üzere birlikte görev arkadaşlarım ve bütün dostlarıma saygılar sunuyorum.” şeklinde konuştu.

 

             Samsat Kaymakamı Ahmet Dilsiz ise yaptığı açıklamada Çakmak’ın görevine bağlı, azimli ve gayretli kişiliği ile örnek bir şahsiyet olduğunu, kısa bir sürede olsa kendisiyle birlikte çalışmış olmaktan dolayı mutlu olduğunu belirterek, kendisi ve ailesine mutluluklar diledi.

 

 




Gönderen Editör, Cuma, 23 Temmuz 2010 11:40, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri