Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERKÖY VE MAHALLE MUHTARLARINDAN GAZETECİ FAHRETTİN ÇELİK’E TEŞEKKÜR   
KÖY VE MAHALLE MUHTARLARINDAN GAZETECİ FAHRETTİN ÇELİK’E TEŞEKKÜR

Adıyaman Köy ve Mahalle Muhtarları Mesleki Dayanışma Derneği Başkanı Abdulkadir Geylani Taş, geçtiğimiz günlerde ‘İnsanca Yaşama Bilinci’ isimli kitabıyla okurlarıyla buluşan Gazeteci-Yazar Fahrettin Çelik’e özverili çalışmaları nedeniyle teşekkür belgesi takdim etti.

 

Sivil toplum kuruluşlarını ve il protokolünü ziyaret eden Adıyaman Köy ve Mahalle Muhtarları Mesleki Dayanışma Derneği üyeleri GAP Gazeteciler Birliği Genel Sekreteri Gazeteci-Yazar Fahrettin Çelik’i cemiyet genel merkezinde ziyaret ederek teşekkür belgesi takdim etti.

 

Dernek Başkanı Abdulkadir Geylani Taş, Adıyamanlı yazarlara sahip çıkılması gerektiğini söyleyerek genç bir kalem olan Yazar Fahrettin Çelik’e başarılar diledi.

 

Taş; “Gazeteci-Yazar Fahrettin Çelik’i uzun zamandan beri tanıyoruz. Kendisi basın camiasında örnek bir şahsiyettir. Yayınladığı kitapta edindiği bilgi ve birikimlerini kamuoyuyla paylaşmış, kitabı Adıyaman’da yoğun ilgi görmüştür. Bundan sonraki meslek hayatında kendisine başarılar diliyor, yeni eserler bekliyoruz. Adıyaman Köy ve Mahalle Muhtarları Mesleki Dayanışma Derneği olarak basın camiasıyla sıcak ilişkiler kurmak, Adıyaman’ın kalkınması mücadelesinde toplumun her kesimi ile omuz omuza, el ele vererek çalışmak istiyoruz” dedi.

 

Gazeteci-Yazar Fahrettin Çelik ise nazik davranışlarından dolayı muhtarlara teşekkür ederek başarısında herkesin payının olduğunu kaydetti.

 

Çelik, “Ortada bir başarı varsa, bu hepimizin başarısıdır. Adıyaman’ın sosyal, kültürel, sportif ve ekonomik olarak kalkınması için seçilmiş, atanmış, idareci, basın ve halkın bütün bireylerinin gerektiğinde bir araya gelerek, birbirini destekleyerek çalışmasını önemsiyoruz. Köy ve Mahalle Muhtarları Mesleki Dayanışma Derneğimiz yeni bir oluşum olmasına rağmen kısa sürede kendinden söz edilir bir konuma gelmiş, başkanı ve üyeleri ile aktif bir çalışma içerisinde olacaklarının işaretlerini vermişlerdir. Kendilerine teşekkür ediyor, başarılar diliyorum.” şeklinde konuştu.

 

Çelik, “İnsanca Yaşama Bilinci” isimli kitabını imzalayarak, dernek başkanı ve yönetim kurulu üyelerine hediye etti.

 

 

 




Gönderen Editör, Çarşamba, 07 Temmuz 2010 13:56, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri