Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERÖĞRETMENLER TAKDİRLE UĞURLANDILAR   
ÖĞRETMENLER TAKDİRLE UĞURLANDILAR

          Samsat ilçesinde 2009-2010 eğitim öğretim yılında sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerde olağan üstü çaba gösteren öğretmenlere takdir belgeleri verildi.

 

           Kaymakamlık Toplantı Salonunda 35 öğretmen ve okul idarecisini kabul eden Samsat Kaymakamı Ahmet Dilsiz öğretmenlerle bir süre görüşerek takdir belgelerini verdi.

 

            Son yıllarda Samsat ilçesinde eğitim alanında gözle görülür bir gelişmenin hissedildiğini belirten Kaymakam Dilsiz, bu başarıda öğretmenlerin payının yüksek olduğunu ifade etti.

 

              Kaymakam Dilsiz, “SBS ve ÖSS sınavlarındaki sonuçlar ilçemizdeki eğitimin biraz daha iyi olduğunu göstermektedir. Artık Samsat ilçesinde ‘dershane olmadan başarı olmaz” kanısı karılmıştır. Öğrencilerde kendine güven duygusunun geliştiğini görüyoruz. Bu başarı tesadüfen yakalanmamıştır. İlçemizde öğretmen sıkıntısı yok, okullarımızın fiziki durumlarında bir sıkıntı yok, araç-gereç ve materyal olarak bir sıkıntımız yok. İdare olarak kaynaklarımızın büyük bir kısmını eğitime harcıyoruz. Bütün bu olumlu yanlarımız öğrencilerimize başarıyı getiriyor.” şeklinde konuştu.

 

             Öğretmenlerin düşünceleri ve karşılaştıkları problemleri dinleyen Kaymakam Dilsiz, eğitim konusunda hiçbir başarıyı yeterli görmediklerini ve daha başarılı olmak için bütün imkanları kullanacaklarını sözlerine ekledi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Gönderen Editör, Perşembe, 01 Temmuz 2010 11:45, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri