Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERASLAN AİLESİNİN MUTLU GÜNÜ   
ASLAN AİLESİNİN MUTLU GÜNÜ

            Samsat Eski Belediye Başkanı Abdulkadir Aslan’ın kızı Fatma Zehra Aslan hayatını amcasının oğlu Mahmut Gazi Aslan ile birleştirdi.

 

            Hisar Düğün Salonunda yapılan nikah ve düğün törenine Adıyaman Valisi Ramazan Sodan, Samsat Kaymakamı Ahmet Dilsiz, Adıyaman Belediye Başkanı M.Necip Büyükaslan, siyasetçiler, bazı kamu kurum ve kuruluş çalışanları, sivil toplum kuruluş temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

 

             Genç çiftin nikahını Adıyaman Belediye Başkanı M. Necip Büyükaslan kıyarken nikah şahitliklerini Adıyaman Valisi Ramazan Sodan ile Samsat Kaymakamı Ahmet Dilsiz yaptılar.

 

            Vali Sodan ve Kaymakam Dilsiz ile Başkan Büyükaslan genç çiftlere mutluluklar dileyerek evlilik cüzdanını gelin Fatma Zehra Aslan’a verdi.

 

             Heyecanlı ve mutlu olduğu her halinden belli olan, 20 yıl Samsat Belediye Başkanı olarak görev yapan Abdulkadir Aslan kızının mürüvvetini görmekten dolayı mutlu olduğunu söyledi.

 

             Aslan, “Kızımın bu mutlu gününü şahit olduğu için kendimi bahtiyar hissediyorum. Bu mutlu günümüzde bizi yalnız bırakmayan başta Sayın Valimiz olmak üzere, Sayın Samsat Kaymakamı ve Adıyaman Belediye Başkanı ile bütün davetlilere teşekkür ediyorum. Allah bizleri hep böyle mutlu günlerde, hayırlı işlerde bir araya getirsin.” dedi.

 

 

 

 

 




Gönderen Editör, Pazartesi, 28 Haziran 2010 14:34, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri