Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERMAVİ MARMARA YOLCULARI SAMSAT’TA DUYGULU ANLAR YAŞATTILAR   
MAVİ MARMARA YOLCULARI SAMSAT’TA DUYGULU ANLAR YAŞATTILAR

         Gazze’ye insani yardım malzemesi taşıyan Mavi Marmara gemisi yolcuları Samsat ilçesine gelerek yolculuk anılarını anlattılar.

 

           Samsat Sahabe Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği (Sahabe-Der), İsrail’in insani yardım filosuna yaptığı hain saldırıyı konu alan bir gece düzenledi.

 

 

           Tertiplenen geceye İsrail saldırısı sırasında gemide bulunan Nevzat Taşkın, Abdullah Keskin ve Murat Yıldırım, Eski Adıyaman Milletvekili Ahmet Doğan’ın yanı sıra Samsat Belediye Başkanı Yusuf Fırat, Samsat Müftüsü Abdulrakip Arslan, dernek yetkilileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

 

            Kuran-ı Kerim okunması ile başlayan programda Mavi Marmara gemisinde yaşanan olayların canlı şahitleri, yaşadıkları anılarını anlattılar.

 

 

             Programda bir konuşma yapan Gazze Gazisi Nevzat Taşkın Gazze’ye  gitmelerindeki amaçlarının Gazze’deki ablukayı kırmak ve İsrail’in gerçek niyetini bütün dünyaya göstermek olduğunu söyledi. Bununla birlikte bütün dünya kamuoyuna Filistin’in haklı davası ve bu uğurdaki direnişe dikkat çekmeyi amaçladıklarını belirten Taşkın amaçlarına ulaştıklarını söyledi.

 

             Program sonunda “Hz. Safvan Bin Muattal” ile “Mescid-i Aksa Şuuru” isimli kitaplar dağıtıldı ve Eski Adıyaman Milletvekili Ahmet Doğan’ın yaptığı coşkulu dua ile program sona erdi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Gönderen Editör, Çarşamba, 23 Haziran 2010 11:42, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri