Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERSAMSAT KAYMAKAMLIĞI TEKNOLOJİYİ YOĞUN OLARAK KULLANIYOR   
SAMSAT KAYMAKAMLIĞI TEKNOLOJİYİ YOĞUN OLARAK KULLANIYOR

 

           Samsat Kaymakamlığının e-İçişleri projesi kapsamında hizmetlerin daha hızlı ve etkin olarak sunulabilmesi için e-randevu sistemine geçtiği bildirildi.

 

           Samsat Kaymakamı Ahmet Dilsiz, yaptığı açıklamada, sunulan bu sistemle vatandaşların bundan böyle yöneticilerden randevu isteyebileceği ve taleplerinin online olarak cevaplandırılacağını ifade etti.

 

           Kaymakam Dilsiz, ayrıca birim amirlerinin İçişleri birimleri arasında yapılacak toplantı davetlerinin de modül üzerinden yapabileceklerini, böylece zamandan. kağıttan ve haberleşme masraflarından tasarruf sağlanacağını kaydetti.

 

            Dilsiz, şöyle konuştu:

 

           ''4982 sayılı bilgi edinme hakkının elektronik ortamda sunulmasında; standardizasyonun sağlanması, hızlı, etkin ve güvenli olarak hizmet verilmesi açısından bundan böyle Samsat Kaymakamlığı bilgi edinme başvurularını bu modül üzerinden kabul edip değerlendirecektir. Vatandaşlar, e-randevu ve e- bilgi taleplerini www.samsat.gov.tr adresinin ilgili bölümlerden bildireceklerdir. Kaymakamlık olarak teknolojiyi en iyi bir şekilde kullanmanın gayreti içerisindeyiz.''

 

 

 

 

  




Gönderen Editör, Çarşamba, 16 Haziran 2010 10:50, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri