Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERMuhtarlardan Vali Sodan'a Plaket   
Muhtarlardan Vali Sodan'a Plaket

          Adıyaman Valisi Ramazan Sodan, sosyal ve kültürel faaliyetler ile SODES Projelerinde gösterdiği başarılı çalışmalarından dolayı üstün hizmet plaketi ile ödüllendirildi.

          Adıyaman Köy ve Mahalle Muhtarları Mesleki Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu tarafından üstün hizmetleri nedeniyle Vali Ramazan Sodan'a plaket takdim edildi. Adıyaman Köy ve Mahalle Muhtarları Mesleki Dayanışma Derneği Başkanı Muhtar Abdulkadir Geylani Taş ile yönetim kurulu üyeleri ile diğer muhtarlar Vali Sodan'ı makamında ziyaret ederek, hizmet plaketini takdim etti.

           Abdulkadir Geylani Taş burada yaptığı konuşmada, "Adıyaman'da mahalli imkan ve kabiliyetleri en verimli şekilde kullanarak, kısa sürede büyük çalışmalar başlatan ve ilimizde uygulanan SODES Programı çerçevesinde 'Her Mahalleye Bir Park' projesi ile sosyal ve kültürel faaliyetlere verdiği büyük hizmetler ve yapmış olduğu üstün çalışmalarından dolayı bu plaketi vermeyi uygun gördük.

          Ekonomik, sosyal ve kültürel hizmetlerin yanında "Okulumu Yap" kampanyası çerçevesinde eğitime verdiği katkılar çok büyüktür.İlimizde diğer birçok alanda hizmetlerine duyulan takdir nedeniyle yapmış olduğu çalışmaları olmak üzere birçok konuda Adıyaman'daki muhtarların takdirini kazandı" dedi. Vali Ramazan Sodan ise kendisine takdim edilen plaketten duyduğu mutluluğu dile getirerek "Adıyaman Köy ve Mahalle Muhtarları Mesleki Dayanışma Derneği yönetim kurulunca plaketle ile ödüllendirilmem beni mutlu etmiştir.

            Mahalle muhtarlarımız mahalleleri ile ilgili çok güzel çalışmalara imza atmaktadırlar. Muhtarlarımız bir taraftan kanunların kendilerine verdiği görevlerini yerine getirmekte diğer taraftan ise mahallelerine yönelik sosyal, kültürel ve sportif çalışmalar yapmaktadırlar. Adıyaman Köy ve Mahalle Muhtarları Mesleki Dayanışma Derneğince kendisine verilen bu ödüle layık görülmenin verdiği sorumluluk anlayışının bundan sonraki çalışmalarına güç ve ivme kazandıracağını belirterek, özellikle mahallelerimizde uygulanan ve SODES kapsamında kültür, sanat ve spor başlığı altında hazırlanan projeler ile ilgili ilimizde toplumun ihtiyaç duyduğu kültürel, sanatsal ve sportif faaliyetlerin geliştirilmesi ve özellikle çocukların ve gençlerin bu tür faaliyetlere yönlendirilmesine desteklerinin devam edecek" diye konuştu.

            Valilik makamında Vali Sodan'a sunulan plaket töreninde, Adıyaman Belediye Başkanı Necip Büyükaslan da hazır bulundu.




Gönderen Editör, Perşembe, 10 Haziran 2010 14:12, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri