Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERTÜRK DİYANET VAKIF-SEN SAMSAT TEMSİLCİLİĞİ İSRAİL SALDIRISINI KINADI   
TÜRK DİYANET VAKIF-SEN SAMSAT TEMSİLCİLİĞİ İSRAİL SALDIRISINI KINADI

Türk Diyanet Vakıf-Sen Samsat Temsilcisi Mehmet Ali Çetinkaya, İsrail'in yardım konvoyuna yönelik hava harekatı sonucunda çok sayıda yardımseverin yaşamını yitirmesini, “Kendi halklarının refahı ve mutluluğunu ölüm kusup, göz yaşı dökerek sağlamaya çalışan emperyalist ve Siyonistlerin bu mezalimine dur diyecek güçlerin sessizliğinin kendilerini rahatsız ettiğini belirtti.

Özellikle İslam aleminin bu vahşete sessiz kalmasının düşündürücü olduğunun altını çizen Çetinkaya;  "Vahşetin adresi olan Filistin'deki bu katliama seyirci kalanlarda en azından bu vahşeti işleyenler kadar suçludur. Siyonistler bütün dünyanın ve egemen güçlerin sessizliğini kendilerine olumlu referans kabul ederek, daha fazla toprak uğruna,  yarında diğer ülkelere saldıracak ve oralarda ki mazlum halklara da gözyaşı ve ölüm götürecektir." şeklinde konuştu.

Çetinkaya, yayınladığı yazılı basın açıklamasıyla dünya barışı için tehdit unsuru haline gelen İsrail'e gereken cevabı vermek için Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) ve sivil toplum kuruluşlarının birlikte hareket ederek seslerini duyurması ve acil çözüme ulaşılmasını istedi.

“Kendi çıkarları için haksızlığa boyun eğenler, yarın çıkarlarıyla birlikte onur ve şereflerini de kaybederler.” şeklinde açıklamasını sürdüren Çetinkaya, Hatay’da yapılan menfur saldırı sonucu şehit olan Mehmetçiklerimize Allah’tan rahmet kederli ailelerine başsağlığı dileyerek bu anlamda İsrail ve Terör örgütü PKK’yı yaptıkları bu vahşi saldırıdan dolayı lanetlediklerini belirtti.




Gönderen Editör, Pazartesi, 31 May 2010 13:55, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri