Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERSAMSAT’TA ŞİİR VE MÜZİK DİNLETİSİ   
SAMSAT’TA ŞİİR VE MÜZİK DİNLETİSİ

 

          Samsat Lisesi öğrenci ve öğretmenleri tarafından organize edilen gecede sunulan şiir ve müzik dinletisi ile Samsatlılara güzel bir gece yaşatıldı.

 

            Cumhuriyet Konferans Salonunda düzenlenen geceye Kaymakam Ahmet Dilsiz, İlçe Jandarma Komutanı J.Kd.Başçavuş Cemrahil Çakmak, Belediye Başkanı Yusuf Fırat, Kamu kurum ve kuruluş amir ve çalışanları, Eğitim-Bir Sen Şube Başkanı Gaffari İzci ile öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

 

           Programda Samsat Lisesi edebiyat öğretmenleri Mehmet Tepe, Abdullah Akın, Z.Abidin Öztürk ve Feyzullah Bilgiç ile öğrenciler Gülseren Tepe, Zeynep Eryalçın, Fatih Sert, Zeynep Akın, Ümmügülsüm Tokdaş, Nursel Tepe ve Fatma Akabe Çelik, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Mehmet Ekinci’nin hazırladığı şiirlere uygun slayt gösterisi eşliğinde okudukları birer adet şiirle dinleyenlere duygulu ve güzel bir gece yaşattılar.

 

            Daha sonra ulusal kanallarda müzik programı yapan ve farklı yorumu ile izleyenlerin gönlünde taht kuran Müzik Öğretmeni Mahmut Yıldırım ve ekibinin sundukları müzik dinletisi ile vatandaşları coşturdular.

 

           Kaymakam Ahmet Dilsiz yaptığı açıklamada öğrencilerin profesyonelce şiir okuduklarını belirterek, bu güzel gecenin hazırlanmasında büyük emekler harcandığını belirterek, öğretmen ve öğrencilere teşekkür ettiğini belirtti.

 

            Kaymakam Dilsiz; “Samsat lisesi öğretmenlerinin organizesinde öğrencilerimiz sundukları şiirleri oldukça güzel ve profesyonelce yorumladılar. Müzik dinletisi de aynı şekilde güzel zaman geçirilmesine vesile oldu. Geceyi düzenlenmesinde emeği geçenleri tebrik ediyorum.” şeklinde konuştu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Gönderen Editör, Çarşamba, 26 May 2010 12:43, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri