Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERÖĞRENCİLER GEZİDEN MUTLU DÖNDÜ…   
ÖĞRENCİLER GEZİDEN MUTLU DÖNDÜ…

Sosyal Destek Programı (SODES) kapsamında Adıyaman'ın Samsat ilçesinde öğrenim gören öğrenciler Ankara, Bursa, İstanbul ve Çanakkale illerini kapsayan geziyi tamamlayarak ilçeye döndü.

 

 

Samsat İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen ''Ülkemi Geziyorum, Kendimi Tanıyorum'' isimli proje kapsamında geziye gönderilen öğrencilerden bir grup öğretmenleri nezaretinde Samsat Kaymakamı Ahmet Dilsiz'i ziyaret ederek, gezi ile ilgili edindikleri bilgi ve düşüncelerini anlattılar.

 

Gezdikleri yerlerde heyecan duyduklarını belirten öğrenciler bütün öğrencilerin bu tür tarihi yerleri gezmelerinin yararlı olacağını ifade ettiler.

 

Samsat Kaymakamı Ahmet Dilsiz ise yaptığı konuşmasında SODES'in bu tür sosyal ve kültürel projelerin hayata geçirilmesinde çok önemli bir rol oynadığını belirterek, projelerin arttırılması gerektiğini ifade etti.

 

Kaymakam Dilsiz, şunları kaydetti:

 

ğrencilerimizi tarihin yazıldığı topraklarda göndererek milli şuurlarının gelişmesine yardımcı olmaya çalıştık. Öğrencilerimiz, TBMM, Anıtkabir, Çanakkale gibi şimdiye kadar sadece okul kitaplarında okudukları yerleri gezerek tarihlerini daha iyi öğrenme fırsatı yakaladılar. Faydalı olduğuna inandığımız bu tür projeleri arttırmayı planlıyoruz.”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Gönderen Editör, Salı, 18 May 2010 11:53, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri