Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERSAMSAT’TA TRAFİK SEMİNERİ DÜZENLENDİ   
SAMSAT’TA TRAFİK SEMİNERİ DÜZENLENDİ

 

              Samsat İlçe Emniyet Amirliği Trafik Bürosu tarafından, ''Trafik Haftası'' nedeni ile seminer düzenlendi.

 

             Cumhuriyet Konferans Salonunda, İlköğretim Okullarına yönelik verilen seminere İlçe Emniyet Amiri Levent Artut, öğrenciler ve emniyet mensupları katıldı.

 

               Seminerde trafik işaret, levha ve ışıkları, karşıdan karşıya geçiş, bisiklet kullanma kuralları, okul servis araçlarında uyulması gereken kurallar, emniyet kemerinin önemi ve kazalar sırasında yapılması gereken hususlar anlatıldı.

 

              Trafik Haftası nedeni ile düzenlenen resim yarışmasında birinci olan Uzuntepe İÖO öğrencisi Hayriye Deniz, öykü yarışmasında birinci olan Z.Aslan İÖO öğrencisi Mehmet Erbay ve slogan yarışmalarında birinci olan Ahmet Aktoprak’a Emniyet Amiri Levent Artut tarafından çeşitli hediyeler verildi.

 

             Artut düzenlenen törende yaptığı konuşmasında toplumsal yaralara neden olan trafik kazalarının en aza indirilmesi için hiçbir fedakarlıktan kaçınılmaması gerektiğini belirtti.

 

              Artut, “Çocuk yaşlardan itibaren iyi bir trafik bilinci verilerek trafik kazalarının en aza indirilmesi için yapılması gereken her ne varsa yapılmalıdır. Öğrencilerimizi bu yönde eğitmeli ve trafik kurallarına uymayı bir kültür olarak benimsemeliyiz. Düzenlediğimiz yarışmalarda dereceye giren öğrencilerimizi tebrik ediyorum.” dedi.

 

 

 

 

 

 




Gönderen Editör, Perşembe, 06 May 2010 13:11, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri