Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERTaş “Muhtarlar Dernek Başkanlığına Adayım”   
Taş “Muhtarlar Dernek Başkanlığına Adayım”

 

 

             Turgut Reis Mahallesi Muhtarı Abdulkadir Geylani Taş Adıyaman Mahalle Muhtarları Derneği Başkanlığına aday olduğunu açıkladı.

 

             Gap Gazeteciler Birliği Genel Merkezini ziyaret ederek Cemiyet Genel Sekreteri Fahrettin Çelik ile bir süre görüşen Muhtar Taş, Adıyaman’ın sosyal, kültürel, sportif ve diğer bütün alanlarda daha iyi bir yere gelmesi bakımından daha fazla çaba sarf edebilmek için Muhtarlar Derneği başkanlığa aday olduğunu söyledi.

 

             Taş, “Adıyaman’ın birçok alanında yapılacak çok işi var. Biz muhtarların da Adıyaman kalkınmasında aktif rol oynaması gerekiyor. Her kes elini taşın altına koymalı ve bu anlamda ne yapabiliyorsa özveri ile çalışmalıdır. Derneğimiz çatısı altında bu hizmetlere daha fazla katkı sunmak adına, arkadaşlarımın da istekleri doğrultusunda başkanlığa aday olmaya karar verdim.” dedi.

 

            Muhtarların kendisini destekleyeceklerinden şüphe etmediğini belirten Muhtar Taş, bütün arkadaşlarımın yönetimde söz sahibi olacağı bir idare vaat ettiğini ifade etti.

 

             Taş, “Hizmetlerimizi demokratik, adil ve şeffaf bir şekilde yürüteceğiz. İl yönetimi, diğer sivil toplum kuruluşları, meslek örgütleri, siyasi partiler ve basın ile sıkı bir işbirliği içerisinde olacağız. Halkımızın taleplerini birinci ağızdan ilgililere sunacak ve çözüm yolları arayacağız.” şeklinde konuştu.

 

            Gap Gazeteciler Birliği Genel Sekreteri Fahrettin Çelik ise yaptığı açıklamada Adıyaman’ın daha huzurlu bir kent olması yolundaki mücadelede vatandaşların birinci derecede sözcüleri durumundaki Muhtarların aktif olması gerektiğine vurgu yaptı.

 

             Çelik, “Sayın Taş, genç, dinamik ve girişken bir arkadaşımız. Dernek başkanlığına seçilsin veya seçilmesin Adıyaman için mutlaka yapacağı bir şeyleri olduğuna inanıyorum. Kendisine ve yeni oluşturulacak yönetim kuruluna başarılar diliyorum.” dedi.

 

 




Gönderen Editör, Cuma, 05 Şubat 2010 09:01, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri