Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERSAMSAT JANDARMA KOMUTANI VEDA YEMEĞİ İLE UĞURLANDI   
SAMSAT JANDARMA KOMUTANI VEDA YEMEĞİ İLE UĞURLANDI

 

             2007’nin Ağustos ayından beri Samsat İlçe Jandarma Komutanı olarak görev yapan J. Kd. Başçavuş Yusuf Kandemir emekli oldu.

 

            Kendi isteği ile emekliye ayrılan Kandemir için Samsat Kaymakamı Ahmet Dilsiz ve kamu kurum ve kuruluş amirlerinin katıldığı veda yemeği tertiplendi.

 

 

            Yemekte bir konuşma yapan Kandemir görev yaptığı süre içerisinde Samsat halkı ve kamu çalışanlarının yakın ilgi ve desteklerini esirgemediğini, huzur içerisinde görev süresini tamamlamış olmanın mutluluğunu yaşadığını ifade etti.

 

            Kandemir, “Görev yaptığım süre içerisinde başta Kaymakamımız olmak üzere bütün kamu çalışanları ve vatandaşlarımızdan yakın ilgi gördük. Samsat ilçemiz huzurlu bir kent. Buradaki insanları tanımaktan mutluluk duyuyorum. Bütün herkese teşekkür ediyorum.” dedi.

 

 

            Kaymakam Ahmet Dilsiz ise yaptığı konuşmasında İlçe Jandarma Komutanı Yusuf Kandemir’in görevine bağlı, vatandaşın huzur ve emniyeti için zaman mefhumu gözetmeksizin çalıştığını kaydetti.

 

             Kaymakam Dilsiz, “Jandarma Komutanı olarak görev yapmakta iken emekliye ayrılan Sayın Kandemir’e başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür ediyor, kendisini kutluyorum. Bundan sonraki hayatında ise ailesi ile birlikte mutlu ve huzurlu bir yaşam diliyorum.” şeklinde konuştu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Gönderen Editör, Pazartesi, 11 Ocak 2010 14:40, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri