Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERADIYAMAN’IN İL OLUŞUNUN YIL DÖNÜMÜ İSTANBUL’DA KUTLANDI   
ADIYAMAN’IN İL OLUŞUNUN YIL DÖNÜMÜ İSTANBUL’DA KUTLANDI

 

             İstanbul’da kurulan sivil toplum kuruluşları arasında en köklü bir geçmişe sahip olan dernekler arasında bulunan Adıyaman Kültür ve Turizm Derneği, hem bayramlaşmak hem de Adıyaman’ın il oluşunun 55.yılını kutlamak amacıyla özel bir gece düzenledi.

 

Yönetim ve üyelerinin katılımıyla yapılan programın açış konuşmasını Dernek Başkanı Fuat Pamukçu yaptı. Pamukçu, iki bayramı bir arada yaşadıklarını belirterek şunları söyledi: “Derneğimiz İstanbul’daki en köklü kurumlardan biridir. Kurban Bayramı dolayısıyla hemşerilerimizle bir araya gelmek, bayramlaşmak ve Adıyaman’ımızın il oluşunun 55.yılını birlikte kutlamak amacıyla böyle bir geceyi düzenledik. Bu güzel etkinliği geleneksel hale getirme gayreti içerisinde olacağız. 1 Aralık bizler için anlamlı bir gündür. Bu günü hatırlamak ve hatırlatmak bizim için bir görevdir. Bu özel gecede, özellikle özlem duyan hemşerilerimiz için de ‘Adıyaman Kebabı’ ikram etmek istedik.”

 

Yoğun katılım ve coşku içerisinde geçen geceye katılan davetliler Adıyaman türküleri ve davul zurna eşliğinde halaylar çekilen geceye. Adıyamanlı Süryani iş adamı EYÜP DEĞİRMENCİ, Yönetmen SIRRI SÜREYYA ÖNDER, Ressam REMZİ TAŞKIRAN, Şair ZİYA TAŞTAN, İş leasing genel müdürü İ.HALİL ÇİFTÇİ, Adıyamanlılar Derneği Başkanı MEHMET DENİZ, Sultangazi Belediye Basın Danışmanı ABDURRAHMAN FİDANCI, Turizmci SUPHİ TURAN, Eğitimci yazar M.ŞÜKRÜ BİLGİÇ, Kral Tekstil Yön. Kur. Bşknı ÖZCAN AYDINLAR, Tekstilci EMİN TURGUT, Dr.COŞKUN KARALÖK, İşadamlarımız ENDER AÇIKGÖZ, ZİYA ABACI ve FAYSAL YILDIRIM' ın yanı sıra çok sayıda Adıyamanlı katıldı.

 




Gönderen Editör, Salı, 01 Aralık 2009 11:45, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri