Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERKAYMAKAM DEMİRDAŞ BAŞARIYI ÖDÜLLENDİRDİ   
KAYMAKAM DEMİRDAŞ BAŞARIYI ÖDÜLLENDİRDİ

KAYMAKAM DEMİRDAŞ BAŞARILI ÖĞRETMENLERİ ÖDÜLLENDİRDİ

            Samsat Kaymakamı Doğan Demirdaş çeşitli alanlarda başarı gösteren beş öğretmeni takdirname ile ödüllendirdi. Demirdaş başarılı öğretmenleri makamında kabul ederek bir süre görüştü ve kendilerine takdirnamelerini verdi.

             İl düzeyinde yapılan satranç yarışmasında birinci olan öğrencileri yarışmaya hazırlayan ve bu öğrencilerin Adıyaman’ı temsil etmek üzere ulusal düzeyde yarışmaya hak kazanmasını sağlayan Samsat Lisesi öğretmeni Mehmet Aksaç ve Erdem Taşçı, öğrenci ve okulların ihtiyaçlarını gidermek için düzenlemiş olduğu yardım kampanyasında başarılı olan Ergün Fadıllıoğlu, Atatürk’ün doğumunun 125. yıl dönümü ve 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında hazırlanan Türk Sanat Musikisi konserindeki başarılarından dolayı Vuslat Uysal, okulunun fiziki yapısı ve çevre düzenlenmesi çalışmalarındaki başarılarından dolayı Celaleddin Aktaş’a takdirname verildi.

            Kaymakam Demirdaş konuyla ilgili olarak yapmış olduğu açıklamada “Bu arkadaşlarımız başarılı idarecilik ve öğretmenliklerini yapmış oldukları diğer çalışmalarla da taçlandırmışlardır.Başarının ödüllendirilmesinin gerekliliğine inanıyorum. Yapılan her işin bir bedeli olmalı, kamuda başarının en güzel karşılığı  ise yasanın verdiği yetkiye göre ilde Sayın  Vali, ilçede ise İlçe Kaymakamı tarafından takdirname ile ödüllendirilmektir.  Başarılarını gözlemlediğimiz diğer arkadaşlarımızı da zaman içerisinde yine ödüllendireceğiz. Bugünkü arkadaşlarımızı kutluyor, başarılı çalışmalarının ivmesi hızlanarak  devamını diliyorum” dedi.




Gönderen Editör, Çarşamba, 31 May 2006 14:14, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri