Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERUZUNTEPE İÖO SOSYAL YAPIYI GELİŞTİRME PROJESİNİ HAYATA GEÇİRDİ…   
UZUNTEPE İÖO SOSYAL YAPIYI GELİŞTİRME PROJESİNİ HAYATA GEÇİRDİ…

Samsat ilçesi Uzuntepe İlköğretim Okulu tarafından hazırlanan “Gençlerde ve Öğrencilerde Sosyal Yapıyı Geliştirme Projesi” nin tanıtımı için tören düzenlendi.

 

Okul toplantı salonunda düzenlenen törene Samsat Kaymakamı Ahmet Dilsiz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman Aktaş, bazı kurum ve kuruluş amirleri, İl Genel Meclis Üyesi Osman Deniz, okul müdürleri, öğrenciler ve veliler katıldı.

 

Samsat ilçesinde yürütülen GAP Havza Entegre Kırsal Kalkınma Programı kapsamında yürütülen proje ile alınan spor malzemeleri öğrencilere dağıtıldı ve oluşturulan spor odasının açılışı gerçekleştirildi.

 

Okul Müdürü Bekir Aydın törende yaptığı konuşmasında okul ve yaz döneminde öğrencilerin ve diğer gençlerin spor ve diğer sosyal faaliyetlerle zamanlarını değerlendirmelerine olanak sağlamak amacıyla bu projeyi yaptıklarını ve Uzuntepe İlköğretim Okulu bünyesinde spor kulübü oluşturduklarını ifade etti.

 

Aydın, “Oluşturduğumuz spor kulübü bünyesinde atletizm, halk oyunları, masa tenisi, badminton, voleybol ve futbol dallarında faaliyetlerimizi sürdürmekteyiz. Bu çalışmalarımızı sürdürürken fiziki ve maddi olarak bazı sıkıntılar yaşamaktayız. Yaptığımız bu proje ile ihtiyaç duyulan malzemeler alarak öğrencilerimizi müsabakalara hazırlıyoruz. Bu anlamda hiçbir yardımını esirgemeyen Sayın Kaymakamımız Ahmet Dilsiz ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Osman Aktaş’a teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

 

Tören sonrasında Kaymakam Ahmet Dilsiz’e eğitime yaptığı katkılarından dolayı, günün anısına Osmanlı arması bir tablo hediye edildi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Gönderen Editör, Pazartesi, 02 Kasım 2009 14:18, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri