Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERSAMSAT KAYMAKAMI ESNAFLARI ZİYARET ETTİ…   
SAMSAT KAYMAKAMI ESNAFLARI ZİYARET ETTİ…

            Samsat Kaymakamı Ahmet Dilsiz Samsat ilçesinde faaliyet gösteren esnafları ziyaret ederek, onların sıkıntılarını yerinde dinledi.

            Genel temizlik konusunda titiz davranılmasını isteyen Kaymakam Dilsiz işyerlerinde tütün ve tütün mamullerinin tüketilmesine izin verilmemesi gerektiğini vurgulayarak bu konuda esnafları uyardı.

               Miadı geçmiş gıda maddelerinin satılmasının insan sağlığını doğrudan etkilediğini ifade eden Kaymakam Dilsiz, bütün vatandaşların konulan kurallara uyması durumunda insan yaşanının daha güzelleşeceğini kaydetti.

               Esnaf gezileri ile ilgili olarak bir açıklama yapan Kaymakam Dilsiz, “Maksadımız esnaflarımızı ziyaret ederek onların sıkıntılarını dinlemek ve imkanlar ölçüsünde çözüm yolları aramaktır. Bunu yaparken toplum yararına olacak konularda da uyarılar yapıyoruz. Özellikle temizlik ve tütün mamullerinin tüketilmemesi hususunda esnaflarımızda üzerlerine düşen görevi yapmalarını bekliyoruz. Genel anlamda kurallara uyulduğunu görmekten de mutlu oldum.” şeklinde konuştu.

              Esnaflar ise İlçe Kaymakamı tarafından ziyaret edildikleri için çok mutlu olduklarını belirterek, karşılaştıkları sıkıntıları ilçenin en yetkili makamına aktarma fırsatı bulduklarını ifade ettiler.

  

 

 

 

 




Gönderen Editör, Çarşamba, 28 Ekim 2009 06:36, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri