Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERSAMSATLI ÖĞRENCİLER ADIYAMAN ÜNİVERSİTESİNİ GEZDİ   
SAMSATLI ÖĞRENCİLER ADIYAMAN ÜNİVERSİTESİNİ GEZDİ

 

            Adıyaman Üniversitesi tarafından davet edilen Samsat Merkez İlköğretim Okulu öğrencileri Üniversite kampusunu gezerek, “Yolumuzu Bulalım” adlı tiyatro oyununu izlediler.

 

           Üniversite hakkında bilgi sahibi olarak gelecekte okuyacakları üniversiteyi tanımaları amacıyla davet edilen Samsat Merkez İlköğretim Okulu’nun 8-A sınıfında okuyan 26 öğrencisi, okul müdürü Mazhar Aktaş ve öğretmenleri ile beraber geldikleri üniversitede kampusu gezerek, akademik birimleri görme fırsatı buldular.

 

 

            Değişik birimleri gezen öğrenciler, daha sonra Rektörlük Konferans Salonunda sahnelenen ve Sinan Benginer, Volkan Saraçoğlu, Tuncay Gürel, Birgül Ulusoy, Hakkı Şahin, Ender Gülçiçek ve Oya Öztürk gibi tanınmış tiyatro oyuncuları rol aldığı, Ali Erdoğan’ın yazdığı “Yolumuzu Bulalım” isimli oyunu izlediler.

 

           Kendilerini davet ederek üniversiteyi yakından görme fırsatı verdiği için Üniversite yetkilileri ve okul idaresine teşekkür eden öğrenciler, geziden sonra artık derslerini daha çok çalışarak bir üniversite okumak için çabalayacaklarını söylediler.

 

 

           Konuyla ilgili olarak bir açıklama yapan Samsat İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman Aktaş, üniversite sevgisini ilköğretim çağındaki öğrencilerimize aşılayarak motive etmek istediklerini kaydetti.

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Gönderen Editör, Pazartesi, 26 Ekim 2009 06:31, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri