Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERSAMSAT ÖRENTAŞ MAHALLESİNİN OKUL SORUNU SONA ERİYOR   
SAMSAT ÖRENTAŞ MAHALLESİNİN OKUL SORUNU SONA ERİYOR

          Samsat ilçesi Örentaş İlköğretim Okulu öğrencileri bir yıldır başka mahallede bulunan Zeynel Aslan İlköğretim Okulunda sürdürdükleri eğitimlerine yeni eğitim öğretim yılında yeni okulla başlayacaklar.


          Örentaş İlköğretim Okulu için, 2005 yılında zemin ve duvarlarında oluşan şişme ve çatlaklardan dolayı deprem yönetmeliği esas alınarak teknik elemanlarca yıkım kararı verilmişti.

           Samsat Kaymakamlığınca teknik rapora dayanılarak okul boşaltılmış ve eğitimin Zeynel Aslan İlköğretim Okulunda devam etmesine karar verilmiş, zorunlu olarak aynı binada iki okulun eğitim-öğretim yapması sağlanmıştı.


          Son derece modern iki katlı, asansörlü, 8 derslikli, anasınıfı, idare odaları, bilgisayar ve diğer laboratuarları ile konferans salonu bulunan binanın 2006-2007 eğitim öğretim yılında hizmet vereceği açıklandı.

            Samsat Kaymakamı Doğan Demirdaş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman Aktaş ile birlikte binada yaptığı incelemeler sırasında; “Binanın teknik olarak kontrolü Bayındırlık Müdürlüğümüzün teknik elemanlarınca yapılmaktadır. Bizler de okulu ziyaret ederek görevli arkadaşlarımızdan sık sık bilgi almaktayız. Binanın her aşamasındaki gelişmeyi görmek istiyoruz. Eskiden yaşanan sıkıntıları Samsat tekrar yaşamak istemiyor. Kamu kaynaklarının en etkin ve yerinde, heba edilmeden, göz zevki ve estetik de gözetilerek uzun yıllar boyunca kullanıma sunulması ve bunun gözetimi bizlerin görevidir. Yeni ve modern okul binamızın hayırlı olmasını diliyorum. Bundan sonra görev, okulu kullanacak olan idareci, öğretmen ve öğrencilerimize düşüyor. Ancak evimiz gibi sahip çıkarsak etkin ve verimli kullanımdan söz edebiliriz.” şeklinde konuştu.




Gönderen Editör, Cuma, 26 May 2006 12:45, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri