Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLEROdalardan Krizle Mücadele Konferansı   
Odalardan Krizle Mücadele Konferansı

Dünyayı büyük bir ekonomik sıkıntıya düşüren global krizden Adıyaman ekonomisinin asgari ölçüde etkilenmesi konusunda ilgili kişileri alabilecekleri tedbirlerden haberdar etmek gibi çok amaçlı bir proje kapsamında bir araya gelen Adıyaman Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası (SMMMO), Adıyaman Esnaf ve Sanatkârları Odaları Birliği (AESOB) ve Adıyaman Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanları “İflasın Ertelenmesi Sürecinde Şirket Mali Tablolarının Önemi ve İyileştirme Projesi” konu başlıklı konferans organize etti.

 

14 Temmuz 2009, Salı günü, Saat 14.30’da AESOB Toplantı Salonunda sunacağı konferansla ilgili bir açıklama yapan Süleyman Demirel Üniversitesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. İsmet Titiz; “Adıyaman Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Sayın Nihat Karaaslan, Adıyaman Esnaf ve Sanatkârları Odaları Birliği Başkanı Sayın Mustafa Salman ve Adıyaman Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sayın Mustafa Uslu’nun Adıyaman’daki hukukçular, serbest muhasebeciler, mali müşavirler, esnaflar ve iş adamlarımız başta olmak üzere ilgili kişi ve kurumları bilgilendirmek ve global krizden asgari ölçüde etkilenmeleri konusunda alabilecekleri tedbirlerden haberdar etmek gibi çok amaçlı bir projesi kapsamında hemşerilerimle bir araya gelmekten onur duyacağım. Konferansımıza bütün hemşerilerimizi bekliyorum” dedi.

 

Aslen Adıyamanlı olan Yrd. Doç. Dr. İsmet Titiz,  Yerel Siyaset Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Osman Danış ve Sakarya Üniversitesi Öğretim Görevlisi Basri Özçelik’le birlikte, 14 Ocak 2008 tarihinde Adıyaman Kent Konseyi tarafından organize edilen “Kent Konseyi Uygulamaları” ve “Kentlerde Yönetişim Bilinci” konulu konferansta “Yönetim Bilinci” konusundaki sunumuyla büyük beğeni kazanmıştı.

 




Gönderen Editör, Salı, 07 Temmuz 2009 10:19, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri