Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERKAYMAKAM DİLSİZ PROJELERİ GEZDİ   
KAYMAKAM DİLSİZ PROJELERİ GEZDİ

Samsat Kaymakamı Ahmet Dilsiz, dar alanda daha çok ürün elde etmek için projeler ürettiklerini belirtti.

 

            Kaymakam Dilsiz, ilçe merkezi ve köylerde uygulanan seracılık projelerini ziyaret ederek, çiftçilerden bilgi aldı, yapılan çalışmaları gördü.

 

            Kaymakam Dilsiz, ziyaretlerine ilişkin olarak yaptığı açıklamada, çiftçilerin daha fazla ürün elde ederek, gelirlerini arttırmaları amacıyla hazırlanan projelerin çiftçiler tarafından beğenildiğini ifade etti.

 

Kaymakamlık tarafından yapılan ve ilçe merkezi ile köylerinde uygulanan projeleri yerinde görerek inceleme amacıyla yaptığı geziler kapsamında Kuştepe ve Kızılöz köylerine giden Kaymakam Dilsiz, hedeflerinin insanların yaşadıkları yerde doymayı sağlamak olduğunu belitti.

 

            Kaymakam Dilsiz, Samsat'ın tarım arazilerini büyük oranda Atatürk Barajı'na kaptırdığına işaret ederek, şu bilgileri verdi:

    

''Son zamanlarda tütüne getirilen kota ile birlikte vatandaşlarımız mağdur duruma düşmüşlerdir. Bu nedenle dar alanda daha çok ürün elde edilebilecek projeler üretiyoruz. Bunların başında ise seracılık ve meyvecilik gelmektedir. Yaptığımız projelerden gelir elde edildiğini görmek bizleri mutlu etmektedir.''

 

Samsat Kaymakamı Ahmet Dilsiz, beraberinde bazı daire amirleri ile birlikte gittiği Kuştepe ve Kızılöz köylerinde Halk Eğitim Müdürlüğünce açılan kurslarda yapılan ürünlerin sergisini açarak, kursiyerlere başarı belgelerini verdi.

 

 




Gönderen Editör, Çarşamba, 10 Haziran 2009 12:37, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri