Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERSAMSATLILAR ŞİİR VE MÜZİĞE DOYDU   
SAMSATLILAR ŞİİR VE MÜZİĞE DOYDU

 

            Adıyaman’ın Samsat ilçesinde şiir ve müzik dinletisi ile vatandaşlar güzel bir gece geçirdi.

 

           Samsat Lisesi tarafından hazırlanan ve Cumhuriyet Konferans Salonunda sunulan şiir ve müzik dinletisi gecesinde öğrenciler Sizai Karakoç’un şiirlerini ustaca okuyarak vatandaşlara şiir ziyafeti sunarken Müzik öğretmenleri Mahmut Yıldırım ve Yusuf Aslan müzik dinletisi sundular.

 

 

            Geceye Samsat Kaymakamı Ahmet Dilsiz, Belediye Başkanı Yusuf Fırat, Eğitim-Bir-Sen Adıyaman Şube Başkanı Gaffari İzci, kamu kurum ve kuruluş çalışanları, öğrenciler ile vatandaşlar katıldılar.

 

           Eğitime yaptıkları katkılarından dolayı Kaymakam Ahmet Dilsiz’e Eğitim-Bir-Sen tarafından bir plaket sunulurken, yapılan şiir yarışmasında dereceye giren öğrencilere yine Eğitim-Bir-Sen tarafından çeşitli hediyeler verildi.

 

 

           İzci burada yaptığı açıklamada Sezai Karakoç’un eserlerinin ancak bu kadar içten okunabileceğini, öğrenci ve öğretmenleri tebrik ettiğini belirtti.

 

            Kaymakam Dilsiz ise yaptığı konuşmasında öğrenci ve öğretmenlerin okumuş oldukları şiirlerin çok ustaca seslendirdikleri ve kendisinin duygulandığını ifade ederek, en iyi yatırımın eğitime yapılacak yatırım olacağı düşüncesiyle hareket ettiklerini ve bu anlamda hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacaklarını söyledi.

 

 

         

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Gönderen Editör, Cuma, 22 May 2009 13:47, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri