Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERBANKA KAMU ÇALIŞANLARINI YEMEKTE BULUŞTURDU   
BANKA KAMU ÇALIŞANLARINI YEMEKTE BULUŞTURDU

 

            Samsat ilçesinde Ziraat Bankası ilçede görev yapan kamu kurum ve kuruluş amirleri, sivil toplum kuruluşları ile okul idarecilerine yemek verdi.

 

            80. Yıl Sosyal Tesislerinde verilen yemeğe Samsat Kaymakamı Ahmet Dilsiz, Belediye Başkanı Yusuf Fırat, kamu kurum ve kuruluş amirleri, sivil toplum kuruluş temsilcileri ve okul müdürleri katıldı.

 

            Ziraat Bankası Samsat Şube Müdürü Seyit Ahmet Avşin yaptığı açıklamada Samsat ilçesinde zaten var olan kamu çalışanları arasındaki sosyal dayanışma ve işbirliği bağlarının güçlenmesi amacıyla yemek verdiğini belirtti.

 

            Avşin, “Samsat ilçesinde görev yaptığım süre içerisinde kamu çalışanlarının kendi aralarında ve vatandaşlarla diyaloglarının çok güzel olduğunu memnuniyetle gördüm. İlçenin tek bankası olan Ziraat Bankası olarak ta bu güzel tabloya katkı sağlamayı görev bildik. En üst seviyede katılımın olması bizleri onurlandırdı. Bu tür sosyal faaliyetlerimize devam edeceğiz. Katılımcılara teşekkür ediyorum.” dedi.

 

           Samsat Kaymakamı Ahmet Dilsiz ise yaptığı açıklamada “Bir kamu kuruluşu olan Ziraat Bankasının Samsat ilçesinde ihtiyaca cevap verme konusundaki azim ve kararlılıkları bizleri mutlu etmektedir. Sosyal dayanışma ve kaynaşmayı sağlayan bu çalışmaları içinde kendilerine teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.




Gönderen Editör, Perşembe, 21 May 2009 10:15, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri