Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERSAMSAT HÜKÜMET KONAĞI AVRUPA BİRLİĞİ YOLUNDA   
SAMSAT HÜKÜMET KONAĞI AVRUPA BİRLİĞİ YOLUNDA

           Adıyaman’ın Samsat İlçesi Hükümet Konağında çok güzel ve  ilginç  bir uygulama başlatıldı. Hükümet Konağına girer girmez kulağınıza hoş ve hafif bir müzik geliyor ve tanıdık, sıcak bir ortama girmiş olmanın huzuru ile rahatlıyor, işinizin olduğu kurumda işleminiz yapılırken siz tüm katlarda çalınan enstrümantal yumuşak bir müzik eşliğinde dinleniyorsunuz.

            Samsat Kaymakamlığı Hükümet Konağının bütün katlarına merkezi yayın ve anons sistemi kurularak vatandaş ve kamu görevlilerinin hizmetine sunuldu.
            Samsat Kaymakamı Doğan Demirdaş, uygulamanın insanlar üzerinde olumlu etkileri bulunduğunu gözlemlediklerini belirterek, “Bu uygulamayı uzun zamandır planlıyorduk, bugün hayata geçirdik. Vatandaşımız resmi işleri için geldiği Hükümet Konağımızda tüm koridorlarda çalınan bir müzikle karşılandığında ister istemez yüzünde bir tebessüm beliriyor ve rahatlıyor. Daha sakin bir şekilde işlerini takip edip çözüyor ve mutlu biçimde Kaymakamlığımızdan ayrılıyor. Bununla birlikte bu sistemle, bina içerisinde bir anons ihtiyacı olduğunda onu karşılıyor ve Konferans Salonumuzdaki bir konuşmayı memurlarımız işlerini görürken odalarında dinlemelerini sağlayabiliyoruz.” şeklinde konuşarak ilerleyen zamanlarda Hükümet Konağı girişinde rehber bayan hostes uygulaması getirerek, özellikle yaşlı ve güçsüz vatandaşların daha rahat ve modern bir şekilde hizmet almasını sağlamak istediklerini ifade etti.

NOT: FOTOĞRAFTA GÖRÜNEN GAFFARİ TUNÇ İSİMLİ VATANDAŞIMIZ, 23.08.2006 TARİHİNDE GEÇİRDİĞİ KALP KRİZİ SONUCU VEFAT ETMİŞTİR. KENDİSİNE RAHMET, AİLESİ VE SAMSAT HALKIMIZA BAŞSAĞLIĞI DİLİYORUZ. SAMSAT KAYMAKAMLIĞI




Gönderen Editör, Pazartesi, 22 May 2006 13:31, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri