Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERSAMSAT’TA PROJE BİLGİLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI…   
SAMSAT’TA PROJE BİLGİLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI…

           Adıyaman’ın Samsat ilçesinde proje bilgilendirme ve tanıtım toplantısı yapıldı.

 

           Samsat Merkez İlköğretim Okulu Toplantı Salonunda, Adıyaman İl Milli Eğitim Müdürlüğü Proje Birimi elemanları tarafından, Samsat ilçe merkezi ve bağlı köylerde görev yapan bütün okul ve kurum amirleri ile projeler koordinasyon ekiplerine yönelik olarak, SODES ve AB hibe projeleri bilgilendirme ve tanıtım toplantısı gerçekleştirildi.

 

           Eğitimci olarak Ahmet Günaydın, Enver Gürsoy ve Atıf Bostancı’nın katıldığı toplantıda proje yapma kuralları ve teknikleri, proje yapılırken dikkat edilecek hususlar, projelerin nerelere ve ne zaman sunulacağı, AB projelerine ortak arama, AB projelerinden daha çok yararlanabilme gibi konularda geniş bilgiler verildi.

 

            Konuyla ilgili olarak bir açıklama yapan Samsat İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman Aktaş, daha çok ve akılcı projeler üreterek, AB’ye verilen maliyetin ülkemiz yararına geri dönüşümünün sağlanması gerektiğini söyledi.

 

           Proje üretmek isteyen görevlilerin iyi bir eğitim almalarını sağlamak amacıyla çalıştay şeklindeki bu toplantıyı gerçekleştirdiklerini belirten Aktaş, daha kaliteli, mantıklı ve yararlı projelerin üretilmesi için bu tür çalışmaları sürdüreceklerini kaydetti.

 

 

 




Gönderen Editör, Perşembe, 07 May 2009 10:52, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri