Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERADIYAMAN TURİZMİNE TAZE KAN…   
ADIYAMAN TURİZMİNE TAZE KAN…

 

           Adıyaman’ın Samsat ilçesinde çok yönlü olarak düşünülen bir sosyal tesis inşa ediliyor.

 

            Atatürk Baraj Gölü kıyısında yapımı devam eden sosyal tesiste son aşamaya gelindiği kaydedildi.

 

            Tesis sahibi Mustafa Gürsoy yaptıkları tesisin dinlenme, spor, kültür ve tatil gibi bir çok ihtiyaca cevap verebilecek çok yönlü bir tesis olduğunu belirtti.

 

           Gürsoy, “Yaklaşık 20 yıldır Atatürk Baraj Gölü oluştu. Ancak, Adıyaman olarak bu sudan bir türlü yeterince faydalanmıyoruz. Oldukça muhteşem bir manzarası olan Samsat ilçesi Göltarla köyü şeridinde bir tesis inşa ediyoruz. Tesisimiz aynı anda 600 kişiye hizmet verebilecek. Düğün, sosyal faaliyet gibi hizmetler sunulabilecek ve artık insanlarımız denize girmek için çok uzak illere gitmek zorunda kalmayacak. Deniz kumu getirerek bir sahil oluşturmakta ve 40 tane kamelya yapmaktayız.” dedi.

 

            Gürsoy yaptığı açıklamada Adıyaman’dan 40-50 kişi kapasiteli tekne ile vatandaşları tesise taşıyacaklarını ve böylece bir tekne turu attıracaklarını söyledi.

 

            Elektrik, su, yol ve binanın fiziki yapısının tamamlandığını ifade eden Gürsoy tesisi bitirdikten sonra talipli bir işletmeciye devredeceğini sözlerine ekledi.

 

           Tesiste incelemelerde bulunan Samsat Kaymakamı Ahmet dilsiz ise yaptığı açıklamada böylesi kapsamlı bir tesisin Adıyaman ve Samsat turizmine kazandırılmış olmanın sevindirici olduğunu söyledi.

 

          Kaymakam Dilsiz, “Tesis Adıyaman ve Samsat’taki turizm hareketliliğini canlandıracaktır. Adıyaman’dan vatandaşlarımızın Samsat kıyısına taşınacak olması bir anlamda Deniz taşımacılığını da sağlamış olacaktır. Tesisin bir an önce hizmete sunulmasını temenni ediyorum.” şeklinde konuştu.

 

   

 




Gönderen Editör, Çarşamba, 06 May 2009 07:42, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri