Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERSAMSAT HAVZASI KALKINIYOR…   
SAMSAT HAVZASI KALKINIYOR…

Samsat ilçesinin Güneydoğu Anadolu Projesi (GAP) Bölge İdaresi finansörlüğünde çok boyutlu olarak yürütülmekte olan Bölge Havza Projesi değerlendirildi.

 

          Cumhuriyet Konferans Salonunda gerçekleştirilen toplantıya Samsat Kaymakamı Ahmet Dilsiz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman Aktaş, Sağlık Grup Başkanı Dr. Fatih Mustafa Kara, İlçe Tarım Müdürü Suphi Daş, İlçe Yazı İşleri Müdürü Ramazan Aksoy, İlçe Özel İdare Müdürü Mustafa Kandemir ile GAP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı teknik elemanları katıldı.

 

           Kaymakam Ahmet Dilsiz yaptığı konuşmada, havza geliştirme projesinin kalkınmaya yönelik, insan kaynaklı ve sürdürülebilir bir proje olduğunu ve Samsat ilçesinin bütün köyleri ile birlikte projeye dahil edilmesinin havza olarak değerlendirilen Samsat ilçesinin sosyo-ekonomik olarak kalkınmasına katkı sağlayacağını söyledi.

 

           Dilsiz açıklamasında; “Proje kapsamında üretime yönelik projeler yürütmekteyiz. Bunların en başında meyvecilik ve bahçecilik gelmektedir. Çok boyutlu olan Havza Kırsal Kalkınma Projesi kapsamında başta tarım olmak üzere eğitim ve sağlık alanında da projeler üretmekteyiz.” şeklinde konuştu.

 

          Toplantıda yürütülmekte olan projeler İlçe Tarım Müdürlüğünün hazırlamış olduğu sinevizyon gösterileri eşliğinde değerlendirilerek, önümüzdeki zaman içerisinde düşünülen projelerin planlandığı bildirildi.

 

 

 

 




Gönderen Editör, Perşembe, 30 Nisan 2009 13:00, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri