Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERSAMSAT BELEDİYE BAŞKANI GÖREVİNE BAŞLADI…   
SAMSAT BELEDİYE BAŞKANI GÖREVİNE BAŞLADI…

            29 mart Mahalli seçimlerinde Demokrat Parti’den Samsat Belediye Başkanı seçilen Yusuf Fırat, partili ve yakınlarının katıldığı törenle görevine başladı.

 

             Belediye Başkanı Yusuf Fırat görevine başlamadan önce Samsat Kaymakamı Ahmet Dilsiz’i makamında ziyaret etti. Kaymakam Dilsiz, Başkan Fırat’a yeni görevinde başarılar dileyerek, nazik ziyaretinden dolayı teşekkür etti.

 

           Mazbatasını alan Yusuf Fırat evinin önünde toplanan büyük bir kalabalık ile beraber Belediye binasına geldi. Kesilen kurbanlar ve yapılan duadan sonra Belediye personelince dışarıda karşılanan Fırat daha sonra makam odasına çıkarak tebrikleri kabul etti.

 

           DP İlçe Başkanı Recep Ertan yaptığı konuşmada DP olarak ülke genelinde en yüksek oyun Samsat ilçesinde alındığını ve bu başarının halka ait olduğunu söyledi.

 

           Belediye Başkanı Yusuf Fırat ise yaptığı açıklamada Belediye Başkanı seçilmesinden dolayı duyduğu memnuniyeti ifade ederek vatandaşların gösterdiği teveccühe teşekkür etti.

 

            Fırat şunları söyledi; “Yirmi yıl aradan sonra tekrar Belediye Başkanı olarak halkıma hizmet edebilmenin heyecanını yaşıyorum. Bu günden başlayarak ilçemizin kalkınması, güzelleşmesi ve mutluluğu için hep beraber, omuz omuza çalışacağız. Belediyenin bütün bütçesini halkın refah seviyesinin yükseltilmesi için kullanacağız. Hizmette hiçbir ayrım yapmadan bütün vatandaşların eşit hizmet alması yönünde gayret gösterecek, adil, şeffaf ve demokratik bir yönetim anlayışı içerisinde olacağız.” şeklinde konuştu.

 

           Başkan Fırat, kavgaların, kırgınlıkların geride kaldığını, bütün Samsat ilçesinin Belediye Başkanı olduğunu, hizmetlerde aracı kabul etmediğini ve vatandaşlara kapılarının açık olduğunu, vatandaş ile bire bir görüşerek sorunların çözüleceğini sözlerine ekledi.

 




Gönderen Editör, Pazartesi, 06 Nisan 2009 11:32, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri