Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERSAMSAT’TA ATA’NIN DOĞUM GÜNÜ TÜRK SANAT MUSİKİSİ İLE KUTLANDI   
SAMSAT’TA ATA’NIN DOĞUM GÜNÜ TÜRK SANAT MUSİKİSİ İLE KUTLANDI

        Samsat ilçesinde Ulu Önder Atatürk’ün 125. doğum yıldönümü Müzik Öğretmeni Vuslat Uysal yönetimindeki Samsat Lisesi öğrencilerinin oluşturduğu koronun seslendirdiği şarkılarla kutlandı.

        Cumhuriyet Konferans Salonundaki törenlere saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlandı. Törene Adıyaman Valisi Halil Işık, Samsat Kaymakamı Doğan Demirdaş ve eşi Ayşe Demirdaş, İl Emniyet Müdürü Mustafa Sağlam, Vali Yardımcısı Cem Afşin Akbay, Kahta Kaymakamı Kadir Sertel Otçu, Tut Kaymakamı Hülya Kaya ve Sincik Kaymakamı Fatih Aksoy eşleriyle birlikte, Samsat Belediye Başkanı Abdulkadir Aslan, kamu kurum ve kuruluş çalışanları ile vatandaşlar katıldı.

            Zeki Müren’in hayatı, kişiliği ve sanatçı yönü sinevizyon gösterileri anlatılırken Solist Vuslat Uysal oluşturduğu koro eşliğinde sanatçının dillerden düşmeyen parçalarını seslendirdi.


          Samsat Kaymakamı Doğan Demirdaş yaptığı açıklamada Atatürk’ün 125. doğum yıldönümünü farklı bir etkinlikle kutladıklarını belirterek; “Atatürk, sanata önem vermiş bir dünya lideridir. O’nu ülkemizin yetiştirdiği seçkin sanatçılarımızdan biri olan ve sanat güneşi olarak adlandırılan Zeki Müren’i de yad ederek andık. Sayın Valimiz başta olmak üzere Vali Yardımcımız, diğer ilçe Kaymakamlarınız, İl Emniyet Müdürümüz ve bütün misafirlerimize teşriflerinden dolayı teşekkür ediyorum.” dedi.




Gönderen Editör, Cuma, 19 May 2006 13:17, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri