Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERHEMŞERİMİZ A.KADİR GEYLANİ TAŞ TURGUT REİS’TE İDDİALI   
HEMŞERİMİZ A.KADİR GEYLANİ TAŞ TURGUT REİS’TE İDDİALI

             Adıyaman Merkez Turgut Reis Mahallesi Muhtar Adayı Samsatlı hemşerimiz Abdulkadir Geylani Taş yaşadığı mahalleye hizmet etmenin kendisi için ibadet olduğunu ifade etti.

              Taş, sitemize yaptığı açıklamada sadece hizmet etme amacıyla aday olduğunu ve Turgut Reis Mahallesine hizmet etmek için var gücü ile çalışacağını kaydetti.

               Taş, “Yaklaşık 26 yıldır Turgut Reis Mahallesinde oturmaktayım. Bu mahallenin insanlarının yediğinden yiyip, içtiğinden içiyorum. Mahallenin sıkıntılarını hep birlikte yaşıyoruz. Bu sıkıntıları gördükçe de, sadece üzülmenin yeterli olmadığını, bütün imkânları kullanarak bir şeyler yapmanın gayreti içerisinde olunmanın gerektiğine inandım. Bu nedenle muhtar adayı olarak, ekibimle birlikte mahalleyi örnek mahalle yapma yolunda ‘bismillah’ deme kararı aldık.” şeklinde konuştu.

                Muhtar adayı Abdulkadir Geylani Taş, göreve gelmesi halinde mahallenin sosyo-kültürel ve ekonomik yönden kalkınmasını sağlamak amacıyla bir yardımlaşma derneği kuracaklarını, şeffaf bir yönetimle mahalleliye hizmet edeceklerini söyledi.

                Taş, “Mahallemizde üniversitede okuyan gençlerimiz var. İlk ve ortaöğretimde okuyup yoksulluk sıkıntısı çeken öğrencilerimiz var. Bu öğrencilerimizin fırsat eşitliğinden yararlanmaları noktasında dernek çatısı altında sosyal yardımlaşma ve dayanışmayı sağlayacağız. Vatandaşlarımızın kamu kurum ve kuruluşlarındaki işlerinde, yapılacak yardımların takiplerinde bizzat kendim yardımcı olacak ve adilane bir şekilde bölüşümü sağlayacağım.” dedi.

                Taş, iyi bir ekiple yola çıktıklarını ve mahallelinin teveccühü sonucu muhtar seçilmesi durumunda başka cadde ve sokakların asfaltlanması olmak üzere bütün ihtiyaçların giderilmesi için ilgili kuruluşlarla yakın temas içerisinde olacağını kaydetti.

                Taş, “Aday olmak bizden, teveccüh mahallelimizden, muvaffakiyetler Allah’tandır. Mahallemiz için, memleketimiz için hayırlısını diliyorum. Seçimlerin demokratik, objektif ve huzur içerisinde geçmesini temenni ediyorum” şeklinde konuştu.

 

           




Gönderen Editör, Salı, 10 Mart 2009 14:03, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri