Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERKAYMAKAMLIK ÇALIŞMALARINA ARAÇ DESTEĞİ   
KAYMAKAMLIK ÇALIŞMALARINA ARAÇ DESTEĞİ

           Samsat Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliğinin merkez ve köylerde yapılmış ve yapılacak yol, su, meyve bahçeleri, okul, altyapı ve diğer hizmetlerin daha etkin ve verimli bir şekilde yürütülmesi amacıyla bir adet 4X4 pikap arazi aracı satın aldı.

           Araç alımı için DSİ tarafından kontrolörlüğü yapılan Samsat Pompaj Sulama İstasyonu yüklenici firması Doğan Aksel A.Ş. Yönetim Kurulu’nun 30 bin YTL, bağışladığı, Adıyaman Valiliği İl Özel İdaresinin 10 bin YTL yardım yaptığı ve geri kalanın ise, Kaymakamlık Birlik imkanları ile karşılandığı bildirildi.


            Adıyaman Valisi Halil Işık kesilen kurban ile aracı hizmete sunarak hayırlı olması dileğinde bulunarak aracı inceledi ve çok beğendiğini ifade etti. Vali Işık Doğan Aksel A.Ş. ye katkılarından dolayı da bir plaket verdi.


 
            Samsat Kaymakamı Doğan Demirdaş; “Bu yıl kurulan 150 meyve bahçemizin bakımı ve diğer çalışmalarımızda kullanılmak üzere bir arazi aracı pikaba ihtiyacımız olduğunu Sayın Valimiz ve Doğan Aksel A.Ş ye belirttik. Kendileri de bu ihtiyacımızı memnuniyetle karşılamak istediklerini ifade ettiler. Böylede ilçemize uzun yıllar hizmet verebilecek bir araç kazandırılmış oldu. Sayın Valimiz ve şirket yetkililerine şahsım ve ilçemiz adına teşekkür ediyorum.” dedi.




Gönderen Editör, Cuma, 19 May 2006 12:57, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri