Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERSAMSAT'TA AİLE PLANLAMASI EĞİTİMİ   
SAMSAT'TA AİLE PLANLAMASI EĞİTİMİ

              Samsat Toplum Sağlığı Merkezince kadınlara yönelik, ''Aile Planlaması ve Meme Kanseri'' konulu eğitim toplantısı yapıldı.

             80. Yıl Sosyal Tesisleri'nde düzenlenen eğitim çalışmasına konuşmacı olarak katılan sağlık görevlileri Şenay Kilinç ile Kadriye Yavuz, katılımcılara aile planlaması konusunda ayrıntılı bilgiler vererek, özellikle kadınlara, bakabilecekleri kadar çocuk yapmaları konusunda uyarılarda bulundular.

            Samsat Sağlık Grup Başkanı Dr. Fatih Kara, yaptığı açıklamada, sağlıklı bir şekilde çocuk yetiştirmek için istenilmeyen gebelikten kaçınılmasını istedi.

            Kara, Toplum Sağlığı Merkezi olarak aile planlaması konusunda eğitim çalışmalarına önem verdiklerini ifade ederek, şu bilgileri verdi:

            ''Bu eğitim çalışmamızda, bakılabilecek kadar çocuk yapılması, istenmeyen gebeliklere karşı alınabilecek önlemler anlatıldı. Ayrıca, erkeklere göre kadınlarda daha sık görülen ve erken önlem alınmadığı taktirde ölümcül sonuçlar doğuran meme kanserinin ne olduğu, belirtileri ve yapılması gerekenler konusunda bilgiler verildi. Bayanların konuya ilgi göstermeleri bizleri mutlu ederek çalışma şevkimizi arttırdı.''

  
   



Gönderen Editör, Cuma, 20 Şubat 2009 08:04, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri