Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERATAMIZI TÖRENLERLE ANDIK   
ATAMIZI TÖRENLERLE ANDIK

           Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk, ebediyete intikalinin 70. yılında Samsat ilçesinde düzenlenen törenler ile anıldı.

            Samsat Kaymakamı Ahmet Dilsiz ve protokolün Atatürk Anıtına çelenk koymaları ile başlayan tören, İstiklal Marşımızın okunması ve Atatürk'ün manevi huzurunda 2 dakikalık saygı duruşunu ile başladı.

            Samsat Cumhuriyet Konferans Salonunda devam eden törende 80. Yıl İlköğretim Okulu Türkçe Öğretmeni Ergün Fadıloğlu günün ve önemini belirten bir konuşma yaptı.

           80. Yıl İlköğretim Okulu Sosyal Bilgiler Öğretmeni Kadir Güngör yabancı devlet büyükleri gözüyle Atatürk’ü anlatırken, aynı okulun Müdür Yardımcısı Reşat Atlıhan Atatürk’ün devlet adamlığı yönünü anlattı.

          Törende Samsat Lisesi öğrencilerinden Özgür Işık ve Nursel Tepe Atatürk’ün kronolojik hayatını anlattılar.

           Gülseren Tepe, Mihriban Daş, Ümmü Gülsüm Yakaryılmaz, Fatma Yücedağ ve Kübra Dikme isimli öğrencilerin şiirlerinin okunmasından sonra Merkez İlköğretim Okulu korosu öğretmenleri Nisa Özge Biçan yönetiminde Atatürk’ün sevdiği parçaları seslendirdiler.

           Samsat Lisesi Müdür yardımcısı M.Nazif Uğrun ve İngilizce Öğretmeni Mehmet Çekim’in hazırlamış oldukları slayt gösterisi ile tören sona erdi.

 

 

 




Gönderen Editör, Pazartesi, 10 Kasım 2008 19:46, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri