Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERSAMSAT’TA 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI COŞKU İLE KUTLANDI   
SAMSAT’TA 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI COŞKU İLE KUTLANDI

           30 Ağustos Zafer Bayramının 86. Yıl dönünü Samsat Hükümet Konağındaki Atatürk Anıtına çelenklerin konulması, saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başladı.

 

             Çelenk koyma programından sonra törenlere Cumhuriyet Konferans Salonunda devam edildi. Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı J. Başçavuş Sedat Boz yaptı.

 

             J. Er Emrah Uğurlu  “Akdeniz’e Doğru ” isimli şiiri ve J. Onbaşı Kenan Köz’ün “Kahramanlık” isimli şiirlerinin okunmasından sonra 30 Ağustos Zafer günü ile ilgili slayt gösterisi sunuldu.

 

             Buradaki törenden sonra Samsat Kaymakamı Mahmut Kaşıkçı, İlçe Garnizon Komutanı J. Kd. Bşçvş Sedat Vidinel, Belediye Başkanı Abdulkadir Aslan ve beraberindeki heyet İlçe Jandarma Komutanlığına geçerek tebrikleri kabul ettiler.

 

             Son olarak rütbe alan personel için rütbe takma töreni yapıldı. Kıdemli Başçavuşluğu geçen J. Başçavuş Sedat Boz’a rütbesini Samsat Kaymakamı Mahmut Kaşıkçı, J. I. Kad. Uzman Çavuşluk rütbesine terfi eden Cihan Çetinaslan’a rütbesini J.Garnizon Komutanı Yusuf Kandemir, İlyas Daş’ın rütbesini ise Belediye Başkanı Abdulkadir Aslan taktılar.

 

            Jandarma Gazinosunda verilen kokteyl ile program sona erdi.

 

  

  

  

  

  

  

  

 




Gönderen Editör, Cumartesi, 30 Ağustos 2008 08:29, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri