Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERSAMSAT’TA YENİ AMNİYET AMİRİ GÖREVİNE BAŞLADI   
SAMSAT’TA YENİ AMNİYET AMİRİ GÖREVİNE BAŞLADI

          Adıyaman’ın Samsat ilçesinde Tekirdağ’a tayin edilen Nadir Arıkan’dan boşalan İlçe Emniyet Amirliği görevine atanan Levent Artut'un yeni görevine başladığı bildirildi.

 

           1997 yılında Polis Akademisini bitirerek Komiser Yardımcısı olarak mezun olan Artut’un Bursa İl Emniyet Müdürlüklerinin çeşitli birimlerinde ve Emniyet Genel Müdürlüğü Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı'nda görev yaptığı belirtildi.

 

 

           Samsat İlçe Emniyet Amirliği tarihinde sürekli vekaleten yürütülen Amirlik makamına ilk kez Emniyet Amiri rütbesi ile bir görevlinin atandığı bildirildi.

 

           Emniyet Amiri Levent Artut yaptığı açıklamada Samsat ilçesini çok sevdiğini, insanlarının misafirperver ve kanunlara saygılı olduğunu söyledi.

 

 

           Artut, “Samsat’a atandığımı öğrenince daha önce küçük bir ilçede çalışmadığımdan kafamda bazı tereddütlerim vardı. Başta Sayın Kaymakamımız olmak üzere kamu çalışanları ve Samsat halkından gördüğüm ilgi kaygılarımı boşa çıkardı. Samsat ilçesinin emniyet, asayiş ve diğer alanlardaki kalkınması için var gücümüzle çalışacağız.” şeklinde konuştu.

 

 




Gönderen Editör, Salı, 26 Ağustos 2008 08:54, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri