Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERSAMSAT’TA İNTERNET EVİNİN AÇILIŞI YAPILDI   
SAMSAT’TA İNTERNET EVİNİN AÇILIŞI YAPILDI

Adıyaman’ın Samsat ilçesinde Türk Telekom tarafından hizmete sunulan internet evinin açılışı yapıldı.

 

İlçe kütüphanesi salonunda oluşturulan internet evinin açılışına Samsat Kaymakamı Mahmut Kaşıkçı, Türk Telekom Adıyaman İl Müdürü Ömer Altın, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Av. Zeliha Akbaş, kamu kurum ve kuruluş amirleri ile vatandaşlar katıldı.

 

Kaymakam Kaşıkçı bilgisayar okuryazarlığının önemine dikkat çekerek projenin gerçekleşmesinde emeği geçenlere teşekkür etti.

 

Kaşıkçı, “Yaşadığımız asırda bilgiye sahip olan toplumlar diğer toplumlardan bir adım önde olacaklardır. Bilgiye sahip olma ve kullanımında internet çok önemlidir. 18 bilgisayarla öğrencilerimiz ve vatandaşlarımızın yararlanacağı bu hizmet ilçemizin önemli bir eksikliğini giderecektir” dedi.

 

Türk Telekom Adıyaman İl Müdürü Ömer Altın ise yaptığı açıklamada Türkiye genelinde 850 ilçede uygulanan bu projenin 20 milyon YTL’ ye mal olduğunu kaydetti.

 

Altın, “Türkiye de internet kullanımını yaygınlaştırarak, bilgi toplumunun temellerini atmayı hedefleyen şirketimiz, başlattığı bu proje ile her ilçeye bir internet evi açmak için çalışmalarını sürdürmektedir. Böylece, halkın ücretsiz kullanımına açık birer internet erişim noktası hizmete açılmış olacaktır. Ülkemizin Atatürk’ün işaret ettiği medeniyetler seviyesine çıkabilmesi için bilgili insanlara her zamankinden daha fazla ihtiyacı vardır. 18 bilgisayarlı bu internet evi aslında, halkımızı dünya, teknoloji ve bilime ulaştıran birer kütüphane görevi görecektir.” şeklinde konuştu.

 

  

  

  




Gönderen Editör, Salı, 19 Ağustos 2008 12:37, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri