Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERSAMSAT EMNİYET AMİRİ PLAKETLE UĞURLANDI…   
SAMSAT EMNİYET AMİRİ PLAKETLE UĞURLANDI…

Adıyaman’ın Samsat ilçesinde iki yıldır İlçe Emniyet Amir Vekili olarak görev yapan Başkomiser Nadir Arıkan Tekirdağ iline atandı.

 

Arıkan için Samsat 80. Yıl Sosyal Tesislerinde verilen veda yemeğine Kaymakam Mahmut Kaşıkçı, kamu kurum ve kuruluş temsilcileri ile mesai arkadaşları katıldı.

 

Samsat ilçesinde görev yaptığı iki yıl içerisinde yaptığı başarılı çalışmaları nedeniyle Kaymakam Mahmut Kaşıkçı Başkomiser Arıkan’a bir plaket verdi.

 

Kaymakam Kaşıkçı törende yaptığı açıklamada Arıkan’ın halkla iyi ilişkiler içerisinde olduğunu, devletin şefkatli yüzünü yansıtmada başarılı olduğunu ve devlet-vatandaş işbirliğini sağlamada başarılı olduğunu söyledi.

 

Başkomiser Arıkan ise yaptığı açıklamada her kamu çalışanı Samsat ilçesine gelirken sosyal hayatın yetersizliği nedeniyle üzüldüğünü ancak bir süre sonra bu şirin ilçeden kopamadığı söyledi.

 

Arıkan, “Samsat ilçesine atanınca bende diğer kamu çalışanları gibi üzüldüm. Ancak, çok kısa bir sürede Samsat halkı bizleri bağrına bastı. Hiç yabancılık çekmedim. İki yıl huzurlu bir görev süresi geçirdi. Samsat’a gelende ağlar, Samsat’tan gidende ağlar. Samsat halkına teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

 

 

  

  

  




Gönderen Editör, Salı, 29 Temmuz 2008 08:08, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri