Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERKAYMAKAMIMIZIN DOĞUM GÜNÜNDE 10 YAŞINDAKİ NAZLI DUYGULANDIRDI   
KAYMAKAMIMIZIN DOĞUM GÜNÜNDE 10 YAŞINDAKİ NAZLI DUYGULANDIRDI

Haberin Devamı        Samsat Kaymakamı Doğan Demirdaş’ın doğum gününde eşi ve bazı daire amirleri tarafından sürpriz olarak hazırlanan doğum günü kutlamasında Nazlı isimli küçük bir kız umulmadık bir şekilde içeri girerek herkesi şaşırttı.

     Nazlı Şahin isimli 10 yaşındaki 4. sınıf öğrencisi elinde 2,5 litrelik bir kola, bir çikolata ve bir gofret ile içeri girerek “Ben az önce Anneler Günü programında okul müdürümüzün Kaymakam Beyin doğum gününü kutlaması üzerine onun doğum günü olduğunu öğrendim, Kaymakam Bey daha önce evimize gelerek bize yardım etmişti. Ben de kendisinin doğum gününü kutlamak için geldim.” dedi.

           Bütün herkesi şaşırtan ve duygulandıran Nazlı kendisine ikram edilen doğum günü pastasından yemeğe  utanarak, sorulan soru üzerine “2,5 liram vardı 2 lira ile size kola aldım, 50 kuruşa da üç tane çikolata aldım. Acıktığım için birini yolda yedim, sonra oğlunuz olduğu aklıma gelince ikisini de ona getirdim” deyince de herkesi güldürdü.

            Samsat Kaymakamı Doğan Demirdaş; “Arkadaşlar, sürpriziniz çok  güzeldi, darılmayın ama hayatımda aldığım en güzel, en içten ve en manidar hediyeyi Nazlı’dan aldım. Bugünü ömrüm boyunca unutmayacağım. Nazlı’ yı biz de gelecek hafta  evinde ailece ziyaret edeceğiz, elleri ile bize çay demleyecek.” dedi. Nazlı'nın babasının inşaatlarda çalışmak için İstanbul'da olduğu öğrenildi.




Gönderen Editör, Cuma, 12 May 2006 13:15, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri