Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERFENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ SAMSAT’TA KİTAP BAĞAŞLADI…   
FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ SAMSAT’TA KİTAP BAĞAŞLADI…

           Fenerbahçe (FB) Spor Kulübü Samsat ilçesindeki 80. Yıl İlköğretim Okuluna 600 adet kitap ve giyecek bağışında bulundu.

 

            FB Kulübünün 101. kuruluş yıldönümü nedeniyle uyguladığı “101 Bin Kitap” kampanyası kapsamında Samsat ilçesi 80. Yıl İlköğretim Okuluna gönderilen 600 adet kitap ve giyim eşyasının tesliminde Samsat Belediye Başkanı Abdulkadir Aslan, Fenerbahçe Kulübü Adıyaman Temsilcisi S.Ramazan Aslan ve Okul Müdürü Fethi Yalçın katıldı.

 

            Teslim töreninde bir açıklama yapan Belediye Başkanı Abdulkadir Aslan kendisinin de 1965’ten bu yana Fenerbahçe taraftarı olduğunu belirterek, takımının ilçesine gösterdiği duyarlılıktan dolayı teşekkür etti.

 

            Aslan, “Fenerbahçe ülkemizin yüz akı takımlarından biri. Eğitime olan duyarlılıkları da ayrıca takdire şayan bir davranış. Dilerim bu tür güzel projelere devam edilir ve özellikle bölgeler arası sevgi-saygının oluşmasına katkıda bulunurlar” şeklinde konuştu.

 

            FB Kulübü Adıyaman Temsilcisi S.Ramazan Aslan ise kulüp olarak okullarımızdaki kitap ihtiyaçlarının temin edilmesine katkı sağlayabildikleri için mutluluk duyduklarını ifade etti. Aslan, bu okulların İl ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerince tespit edildiğini kaydetti.

 

            Okul Müdürü Fethi Yalçın ise okul ve öğrencilerinin kitap, kırtasiye ve araç-gerek ihtiyaçlarının bulunduğunu, bu tür yardımlara açık olduklarını ve Fenerbahçe kulübüne teşekkür ettiklerini ifade etti.

 

 

  


Gönderen Editör, Salı, 17 Haziran 2008 15:19, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri