Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERVALİ SODAN SAMSAT İLÇESİNİ ZİYARET ETTİ   
VALİ SODAN SAMSAT İLÇESİNİ ZİYARET ETTİ

          Adıyaman Valisi Ramazan Sodan yaptığı ilçe gezileri kapsamında Samsat ilçesini ziyaret etti.

 

          Vali Sodan’ı Samsat Kaymakamı Mahmut Kaşıkçı ve ilçe protokolü karşıladı. Samsat Kaymakamı Mahmut Kaşıkçı Cumhuriyet Konferans Salonunda Vali Sodan’a brifing vererek, eğitim, sağlık, tarım ve diğer alanlardaki yatırım ve sorunlar hakkında bilgiler sundu.

 

           Samsat Belediye Başkanı Abdulkadir Aslan’ı makamında ziyaret eden Vali Sodan daha sonra Sulama Pompaj İstasyonunda incelemelerde bulunarak, DSİ Adıyaman Şube Müdürü M. Emin Ertürk tarafından mevcut sulanan alanlar, 2008 ve 2009 yılı içerisinde yapılacak çalışmalar ile birlikte sulama potansiyeli hakkında bilgiler aldı.

 

          Vali Sodan yaptığı açıklamada Samsat ilçesinde çok güzel projeler yürütüldüğünü ve bu projelerin Valilik olarak ta destekleneceğini ifade etti.

 

          Vali Sodan “Samsat ilçemiz küçük ve şirin bir ilçemiz. Vatandaşlarımız kamu kurumları ile iyi ilişkiler içerisindeler. Bu ilçemizin kalkınması ve gelişimi için elimizden gelen gayreti sarf edeceğiz” şeklinde konuştu.

 

          Vali Ramazan Sodan’ın Samsat ziyaretine İl Özel İdare Genel Sekreteri Ahmet Kıralmaz, İl Genel Meclis Üyeleri Mustafa Orhan ve Mustafa Avni Kuştepe katılırken, Samsat ilçesinde Kaymakam Mahmut Kaşıkçı’nın yanı sıra İlçe Garnizon Komutanı J. Kd. Başçavuş Yusuf Kandemir, Belediye Başkanı Abdulkadir Aslan, kamu kurum ve kuruluş amirleri ile köy ve mahalle muhtarları katıldı. 

     

   

   

  

 

 




Gönderen Editör, Pazar, 15 Haziran 2008 13:59, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri