Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERMEHMETÇİKTEN ÖĞRENCİLERE YARDIM ELİ   
MEHMETÇİKTEN ÖĞRENCİLERE YARDIM ELİ

            1972’LİLER SOSYAL YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA VAKFI SAMSAT İLÇE JANDARMA KOMUTANLIĞI ARACILIĞI İLE ZEYNEL ASLAN İLKÖĞRETİM OKULU ÖĞRENCİLERİNE KIRTASİYE, GİYİM VE BOYA YARDIMI YAPTI.

            Adıyaman’ın Samsat ilçesi Zeynal Aslan İlköğretim Okulu öğrencilerine dağıtılmak üzere merkezi Ankara’da bulunan emekli subayların bir araya gelerek kurdukları 1972'liler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından İl Jandarma Alay Komutanı J. Kd. Albay Namık Boran aracılığı ile gönderilen kırtasiye, giyim ve boya malzemeleri düzenlenen törenle İlçe Jandarma Komutanlığı personelince dağıtıldı.

            Törene İlçe Garnizon Komutanı Mithat Gündür katılarak kendi elleriyle öğrencilere hediyelerini dağıttı. İsteyen öğrenciler kendilerine hediye alırken isteyen öğrenci de yaklaşan anneler gününde annelerine sunmak üzere hediye seçtiler. Gönderilen 25 kolide kütüphane için ansiklopedi, okul malzemeleri, boya ve boya malzemeleri, öğrenciler için kitap, kırtasiye ve çeşitli kıyafetler ile ayakkabı yer aldı.

            Özel bir koli içerisinde gönderilen şanlı Türk Bayrağımız ise İlçe Garnizon Komutanı Mithat Gündür tarafından Okul Müdürü Hamdi Zengin’e teslim edildi.




Gönderen Editör, Cuma, 12 May 2006 10:59, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri