Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERSAMSAT’TA HASTENE YAPIMI ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR…   
SAMSAT’TA HASTENE YAPIMI ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR…

Samsat Kaymakamı Mahmut Kaşıkçı, Samsat ilçesinde hastane kurulmasının en temel ihtiyacın giderilmesi demek olduğunu söyledi.

 

Eski Meteoroloji binasının hastane olarak hizmet vermeye elverişli hale getirilmesi amacıyla gerçekleştirilen bakım onarım çalışmalarını yerinde inceleyen Samsat Kaymakamı Mahmut Kaşıkçı, Bayındırlık ve İskan İl Müdürlüğü teknik elemanlarından bilgi aldı.

 

Kaşıkçı, yaptığı açıklamada yeni yapılan binada, doğum ünitesi, acil servis, morg, poliklinik ve servisler gibi bir çok ünitenin oluşturulacağını, Yeterli donanım ve personel istihdamı ile birlikte Samsat ilçesinin çok uzun bir süre sağlık probleminin olmayacağını söyledi.

 

Kaşıkçı, “Hızla gelişen dünyaya paralel olarak geniş perspektifte ülkemizde de bir değişim söz konusudur. Bu değişimin özürde ise insan faktörü yatar. Bu hızlı değişim içerisinde de sağlık hizmeti büyük oranda payını almaktadır. İlçemiz bir tarım kenti olduğundan özellikle yaz aylarında çok fazla sayıda hasta Adıyaman’a sevk edilmekte, insanlarımız mağdur olmakta ve milli servetimiz ziyan olmaktadır. Bu hastanenin bitirilmesi, personel istihdamı ve tıbbi donam bakımından zenginleştirilirse ilçemizin en temel ihtiyacı karşılanmış olacaktır.” dedi.

 

 

 

 

 




Gönderen Editör, Çarşamba, 21 May 2008 12:45, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri