Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERADIYAMAN İL VE İLÇE MÜFTÜLERİ SAMSAT’TA TOPLANDI   
ADIYAMAN İL VE İLÇE MÜFTÜLERİ SAMSAT’TA TOPLANDI

           Adıyaman İl ve İlçelerinde görev yapan müftülerin Samsat ilçesinde bir araya gelerek İl Müftüsü M.Emin Avcı başkanlığında toplantı gerçekleştirdikleri bildirildi.

 

            İl Müftüsü M. Emin Avcı yaptığı açıklamada toplantıda din ve idari işlerin görüşüldüğünü kaydetti.

 

           Avcı, “Din hizmetlerinde verimliliğin arttırılması ve daha etkin kullanılması için yapılması gereken hususlar ilçe müftülerimizle birlikte tartışılmış, vatandaşımıza daha iyi hizmet verebilmenin yolları aranmıştır.” dedi.

 

            Avcı açıklamasında yaz tatilinin başlaması ile birlikte resmi din görevlilerimiz denetiminde kuran kurslarının açılacağını, bu kursların verimliliğinin arttırılması için idarenin sıkı denetimler yapması gerektiğini, ayrıca resmi din görevlilerin dışında kişi veya grupların camilerde faaliyet göstermelerini engellemek için azami gayret gösterilmesi gerektiğini söyledi.

 

            Müftü M.Emin Avcı 2008 yılı hac kayıtları ile ilgili olarak normal tip 288, müstakil tip 55 ve otel tipinde 19. sıraya kadar kesin kayıtların yapıldığı, yeni kontenjanların gelmesiyle birlikte de kayıtların kaldığı sıradan devam edeceğini sözlerine ekledi.

 

            İl Müftüsü M.Emin Avcı ve ilçe müftüleri Samsat Kaymakamı Mahmut Kaşıkçıyı makamında ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgi sundular.

 

 

 




Gönderen Editör, Salı, 13 May 2008 14:53, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri