Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERSAĞLIK MÜDÜRÜ TAŞ SAMSAT’TA İNCELEMELERDE BULUNDU…   
SAĞLIK MÜDÜRÜ TAŞ SAMSAT’TA İNCELEMELERDE BULUNDU…

Adıyaman Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Emin Taş Samsat’ta tadilatı yapılan eski Meteoroloji binasının bitirilmesi ve Sağlık Merkezi olarak hizmet vermeye başlamasıyla ilçenin sosyo-ekonomik kalkınmasına katkı sağlayacağını söyledi.

 

Samsat Toplum Sağlığı Merkezi ve Aile Hekimlerinin çalışmalarını denetleyen İl Sağlık Müdürü Mehmet Emin Taş Sağlık Grup Başkanı Dr. Engin Çalğan’la birlikte inşaat çalışmalarına başlanan Sağlık Merkezi binasını gezerek ilgililerden bilgi aldı.

 

Samsat Belediye Başkanı Abdulkadir Aslan’ı da ziyaret eden Taş, inşaatın üç ay gibi kısa bir zamanda bitirilmesinin planlandığını söyledi. Taahhüdün bir an önce yerine getirilmesinin ilçe halkı için önemli olduğunu belirten Taş yüklenici firmanın işi kaliteden taviz vermeden bir an önce bitirmesi gerektiğini söyledi.

 

Sağlık Müdürü Taş, Samsat ilçesinde son zamanlarda sağlık alanında olumlu gelişmeler gözlendiğini belirtti. Taş, “Bu başarının altında Sağlık Grup Başkanımız ile personelinin özverili çalışmaları ile diğer kamu kurum ve kuruluşları ile olan diyalogları yatmaktadır. Kendilerini tebrik ediyor, başarılı çalışmalarının devamını diliyorum” dedi.

 


Gönderen Editör, Pazartesi, 12 May 2008 13:00, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri