Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERSAMSAT HAVZA PROJESİ PROTOKOLÜ İMZALANDI   
SAMSAT HAVZA PROJESİ PROTOKOLÜ İMZALANDI

          Adıyaman ili Samsat ilçe Kaymakamlığı ile GAP İdaresi Başkanlığının ortaklaşa yürüteceği “Kırsal Kalkınma Havza Geliştirme Projesi” protokolü imzalandı.

 

          Samsat Cumhuriyet Konferans Salonunda yapılan  Protokol imzalama törenine Adıyaman Valisi Halil Işık, GAP Bölge Müdürü Mehmet Açıkgöz, İl ve ilçe Kamu kurum ve kuruluş amirleri, köy muhtarları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

           Törende Samsat ilçesinin tanıtımı ve havza projesinin tanıtımı sunulmasından sonra bir konuşma yapan GAP Bölge Müdürü Açıkgöz halkın gelir düzeyinin arttırılması için yapacakları desteklerin bundan sonra havza projesi kapsamında yapılacağını ifade etti.

 

            Açıkgöz, “Bu projenin başarıya ulaşması için bütün kamu kurum ve kuruluş temsilcileri ve ilgili kişilerin desteklerini beklemekteyiz. Alanda yapılan çalışmaların zamanında yapılması büyük önem arz ediyor. Biz GAP İdaresi olarak bu anlamda elimizden gelen gayreti saf edeceğiz. Bu projenin yürütülmesindeki gayretlerinden dolayı Sayın Adıyaman Valisi, Samsat Kaymakamı, İlçe Tarım Müdürlüğü ve diğer kurum ve kuruluş çalışanlarına teşekkür ediyorum.” dedi.

 

           Samsat Kaymakamı Mahmut Kaşıkçı ise yaptığı açıklamada Samsat ilçesinin tarihte bir çok medeniyetlerin merkezi olduğunu, bundan sonrada GAP’ın merkezi olacağını ifade etti.

 

          Kaşıkçı, “Amacımız, insanlarımızın yaşadıkları yerde iş sahibi olmalarını temin etmektir. Vatandaşlarımız il dışına mevsimlik işlerde çalışmak üzere gitmekte ve bu durum özellikle eğitim ve sağlık alanında olumsuzluklara neden olmaktadır. İl dışında çalışma vatandaşlarımız için sosyal bir risk, devletimiz için bir yüktür.” dedi.

 

           Törende bir konuşma yapan Adıyaman Valisi Halil Işık ise Samsat’ı içine alan havza geliştirme projesinin başlamış olmanın mutluluğunu yaşadığını ve emeği geçenleri kutladığını belirtti.

 

           Vali Işık, “Bu proje için çok iyi bir alt yapı çalışması yapıldığını görmekteyiz. Bu proje Samsat için önemli bir vizyon oluşturacaktır. Projenin başarısı için emeği geçenleri tebrik ediyorum.” şeklinde konuştu.

 

           Havza geliştirme projesinin protokolü Vali Halil Işık, Samsat Kaymakamı Mahmut Kaşıkçı ve GAP Bölge Müdürü Mehmet Açıkgöz tarafından imzalandı.

 

           Projeye katkılarından dolayı Kaymakam Kaşıkçı, Vali Halil Işık’a bir plaket sundu. Ayrıca, GAP Bölge Müdürü Mehmet Açıkgöz, İl Tarım Müdürü Cafer Kıvanç, İl Özel İdare Genel Sekreteri Ahmet Kırılmaz, İl Sağlık Müdürü Mehmet Emin Taş, İl Kültür ve Turizm Müdürü Abdullah Güven, İl Bayındırlık ve İskan Müdürü Hikmet Kaya, Sosyal Hizmetler İl Müdürü İsmail Akgün, Gençlik ve Spor İl Müdürü S. Ahmet Bağcı, İl Milli Eğitim Müdürü Abdulgafur Büyükfırat, GAP BKİ Ekonomik ve Sosyal Kalkınma Grup Müdürü Hasan Kılıç, GAP BKİ Sosyal Projeler Birim Sorumlusu Enver Cerit, Ziraat Yüksek Mühendisi Emine Demir, Sosyolog Sevgi Özel ve Ziraat Yüksek Mühendisi Enver Abrak’a birer plaket verildi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Gönderen Editör, Çarşamba, 16 Nisan 2008 14:36, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri