Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERSAMSAT’TA MİLLİ VE MANEVİ DEĞERLERİMİZ KONULU KONFERANS   
SAMSAT’TA MİLLİ VE MANEVİ DEĞERLERİMİZ KONULU KONFERANS

           Adıyaman’ın Samsat ilçesinde Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri Din İşleri Yüksek Kurulu Üyesi Mehmet Keskin’in verdiği “Milli ve Manevi Değerlerimiz” adlı konferansla başladı.

 

          Cumhuriyet Konferans Salonundaki konferansta konuşan Keskin, insanlık aleminin Peygamber efendimizi gereği gibi tanıyamadığına dikkat çekerek çeşitli yayınlarla saygısızlık yapıldığını söyledi.

 

 

           Konferansa Samsat Kaymakamı Mahmut Kaşıkçı, ilçe protokolü ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

           Kuran-ı Kerimin okunmasıyla başlayan kutlama programında 30 hadisin yazılı olduğu hediyelik eşya, gül ve kitap dağıtıldı.

 

          Konferansta Keskin, insanlık aleminin Peygamber efendimizi gereği gibi tanıyamadığını söyledi. Keskin, “Bugün 2008 yılında yaşıyoruz. Doğumdan bugüne kadar 1437 sene geçmiş. İnsanlık hala onu gereği gibi tanıyamamış. Şayet gereği gibi tanısaydı onun getirmiş olduğu prensipleri yaşamış olsaydı bugün karşılaştığımız problemlerin birçoğuyla karşılaşmayacaktık. İnsanlar kardeşlik içinde sevgi ve şefkat ortamı içerisinde birbirlerini kucaklayarak yaşacaklardı. Ama ne yazık ki hala birbirlerine diş bileyen canavarlar gibi, birbirlerinin varlığına tahammül edemeyen bulutlarda dolaşan insanlar halinde yaşamaktadırlar.” şeklinde konuştu 

 




Gönderen Editör, Çarşamba, 16 Nisan 2008 14:22, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri