Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERSAMSAT’IN OVACIK KÖYÜNE KÖY KONAĞI YAPTIRILDI   
SAMSAT’IN OVACIK KÖYÜNE KÖY KONAĞI YAPTIRILDI

            Adıyaman ili Samsat ilçesine bağlı Ovacık köyünde köy konağı ve taziye evi olarak hizmet verecek olan binanın açılışı gerçekleştirildi.

 

             Samsat Kaymakamı Mahmut Kaşıkçı ve Belediye Başkanı Abdulkadir Aslan’ın da katıldığı açılış programına kamu kurum ve kuruluş amirleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

 

            Açılış programında bir açıklama yapan Kaymakam Kaşıkçı, binanın Özel İdaresi ve Samsat Köylere Hizmet Götürme Birliğince yaptırıldığını, sosyal hayatta köylerin kalkınması, birlik, beraberlik ve dayanışma içerisinde yaşamaları için bu tür sosyal tesislerin önemli olduğunu söyledi.

 

            Kaymakam Kaşıkçı, “Resmi köy odaları köylülerin bir araya gelerek istişarelerde bulunmaları, resmi işler için yetkililere rahat bir şekilde ulaşmaları, eğitim ve kültür faaliyetlerini sürdürmeleri bakımından önemlidir. Emeği geçenleri kutluyor, hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

 

            Köy Muhtarı Fahri Ertan ise köylerinde yaptırılan bu binanın vatandaşların rahat ve huzurunun temini anlamında büyük bir eksikliğin giderilmiş olduğunu söyledi.

 

           Ertan, “Köyümüzün camisi ihtiyaca cevap vermiyordu. Aynı zamanda bir köy konağı ve taziye evine ihtiyaç duyulmaktaydı. Bu bina bütün ihtiyaçlarımızın bir arada görülebileceği bir bina olacaktır. Bu konuda yardım ve desteklerini esirgemeyen Sayın Kaymakamımız Mahmut Kaşıkçı ve diğer kamu çalışanları ile imece ruhunu yaşatan köylülerimize teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

 

    




Gönderen Editör, Cuma, 11 Nisan 2008 13:41, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri