Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERPOLİS TEŞKİLATININ 163. KURULUŞ YILDÖNÜMÜ SAMSAT İLÇESİNDE COŞKUYLA KUTLANDI   
POLİS TEŞKİLATININ 163. KURULUŞ YILDÖNÜMÜ SAMSAT İLÇESİNDE COŞKUYLA KUTLANDI

           Adıyaman’ın Samsat ilçesinde, Türk Polis Teşkilatının 163. Yıl Dönümü kutlama programı kapsamında İlçe Emniyet Amirliği personeli Kaymakam Mahmut Kaşıkçı’yı makamında ziyaret ederek çiçek verdiler.

 

            Kaymakamlık Makamına gelen polis memurlarına Kaymakam Mahmut Kaşıkçı ve Yazı İşleri Müdürü Ramazan Aksoy karanfil dağıttı.

 

 

          Daha sonra tören Atatürk Anıtına çelenk konulması, saygı duruşu ile İstiklal Marşımızın okunmasıyla başladı.

 

           Törende İlçe Emniyet Amir Vekili Başkomiser Nadir Arıkan’ın açılış konuşması yaptı. Arıkan konuşmasında Türk Polis Teşkilatı hakkında bilgiler vererek “görevi başında şehit düşmüş güvenlik güçlerimize rahmet, gazilerimize ve halen görevini ifa eden bütün emniyet mensuplarına sağlık, başarı ve mutluluklar diliyorum.” dedi.

 

 

            Törende ilköğretim okulları arasında düzenlenen kompozisyon, resim ve koşu yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödülleri dağıtıldı.

 

 

             Lise öğrencileri arasında yapılan kompozisyon yarışmasında Sümeyye Kural birinci, Zeynep Aktaş ikinci ve Rabia Aktoprak üçüncü oldu.

 

           Lise öğrencileri arasında yapılan resim yarışmasında Zeliha Yaşar birinci, Ümmügülsüm Yakaryılmaz ikinci ve Dilek Yelboğa üçüncü oldu.

 

 

            İlköğretim Okulları arası kompozisyon yarışmasında Sibel Kural birinci, Filiz Erdoğan ikinci ve Berna Aynan üçüncü oldu.

 

            Günün anısına yapılan koşu yarışmasında ise lise öğrencileri arasında yapılan koşuda; İbrahim Bulut birinci, Hasan Polat ikinci, Hüseyin Polat üçüncü olurken ilköğretim okulları arasında yapılan koşuda ise Yasin Deniz birinci, Sedat Deniz ikinci ve Fevzi Deniz üçüncülüğü aldı.

 

 

             İlk ve Orta Öğretim Okullarında verilen kurs neticesinde başarılı olan öğrencilere Okul Geçit Görevlileri belgesi ve kimlikleri dağıtıldı. Uzuntepe İlköğretim Okulu folklor ekibinin gösterisi ve           Polis çocuklarının günün anlam ve önemini belirten şiirlerin okunması ile buradaki tören sona erdi.

 

             Daha sonra İlçe Emniyet Amirliğinde tebriklerin kabulü ile bir kokteyl verildi.

 

 

 

 

    

  

   

 

   

 

   

 

   

 

         




Gönderen Editör, Cuma, 11 Nisan 2008 11:56, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri