Son mesaj - Gönderen: Editör - Çarşamba, 01 Şubat 2017 09:01
Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür...
Haberler

HaberlerGÜNCEL HABERLERSAMSAT’TA NİTELİKLİ İNSAN KONULU SEMİNER…   
SAMSAT’TA NİTELİKLİ İNSAN KONULU SEMİNER…

Adıyaman’ın Samsat ilçesinde tüm ilköğretim öğrencilerini kapsayacak şekilde Nitelikli İnsan semineri verildiği bildirildi.

 

Cumhuriyet Konferans Salonunda, Merkez İlköğretim Okulu Rehber Öğretmeni İdris Bilen ve 80. Yıl İlköğretim Okulu Rehber Öğretmeni Bedir Yaman tarafından verilen seminere Merkez, 80. Yıl, Örentaş ve Zeynal Aslan İlköğretim Okullarının  bütün 6. 7. ve 8. sınıf öğrencileri katıldı.

 

Seminde; Kaliteli İnsan Olmanın İncelikleri, Özsaygı, Öğrencilerde Davranış Kalitesi Oluşturma ve Olumsuz Davranışların Yayılmaması İçin Yapılması Gerekenler gibi hayata dönük konulara vurgu yapıldı.

 

Samsat İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman Aktaş konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada mutlak başarıdan öte öğrencilerde kaliteli davranış oluşturulması neticesinde başarının önündeki en büyük engelin kaldırılmış olacaklarını belirtti.

 

Aktaş; “Başarı, başarının önündeki engellerli kaldırmakla mümkündür. Bu amaçla ilçemizdeki tüm öğrencilere ulaşabilmek ve bu bilinci verebilmek için böyle bir seminer planladık ve bunu ayrım yapmaksızın tüm okullarımızın 6. 7. ve 8. sınıf öğrencilerine sunduk. Öğrencilerimizin başarısı için bu tür çalışmalarımız devam edecektir.” şeklinde konuştu.

 

 

 

  


Gönderen Editör, Cuma, 11 Nisan 2008 11:45, Yorumlar(0)
Yorumlar


MKPNews ©2003-2008 mkportal.it
 
Samsat Haber @ Fahrettin ÇELİK

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it

Haber Siteleri